Miałem przyjemność jechać SU15 godzinkę temu - tak gorąco jak w deskorolce, to nie ma chyba w żadnym autobusie.fik pisze:cieplej niż w piekarniku SU15
O chłodzeniu i niechłodzeniu
-
andrzej_suse10
-
andrzej_suse10
A ja Ci powtórzę jeszcze raz, dopóki ZTM nie nakaże stosowac klimatyzacji to jej nie uświadczysz. Kierowca musi mieć Pieczątke/Nadruk na karcie by ją stosować. A on się samoczynnie nie pojawi.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dokładnie. Będzie pieczątka to będzie klima. Poza tym: nie znam nikogo, kto zostałby ukarany za nieużywanie klimatyzacji. W Solarisach może przestać działać w dowolnej chwili i w dowolnej chwili później zacząć działać, więc złośliwość bądź celowość jest nie do udowodnienia. Solarisowa klima jest naprawdę wesoła.
No teraz to sobie chyba żartujesz!JacekM pisze:ZTM jakoś tego nie potwierdza na swoim fb. Jak kierowca nie dostanie premii, to może się zastanowi czy warto oszczędzać na paliwie...
No właśnie, a dlaczego tak właśnie się dzieje? Dziś czekałem na Ordynackiej na autobus, podjechało su15 na 180, a tuż za nim 4775 na 222, jako że było mi obojętne, a w 222 było dużo mniej ludzi, pojechałem jelczem i nie żałowałem. Nie dość, że wyprzedził su15, to gdy potem przechodziłem koło niego, aż ziooonęło gorącem ze środka przez otwarte drzwi. A ludzie wychodzili cali czerwoni, dyszący i sapiącyradeom pisze: tak gorąco jak w deskorolce, to nie ma chyba w żadnym autobusie.