Tak na chłopski rozum, to jeśli to cudo jest finansowane z jakichś urofunduszy i będzie obrandowane logiem prezydencji, to powietrze będzie woziło twardo przez pół roku. Ale jeśli jeździ na normalnych zasadach, to najpóźniej we wrześniu stanie przy Poleczki i gdzieś na Poleczki - nie wiem, który tam przystanek obsługuje najwięcej biurowców. Al. Lotników można chyba będzie sobie podarować...Lukasz436 pisze:575 bez przystanków Poleczki, Aleja Lotników - kto to wymyślił.
RozkĹady wakacyjne 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Popatrz, jaka franca!
-
Dęboszczak
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Szkoda, do fajnej greckiej knajpy można nimi dojechać, ale ścierwoplan w lato to może jednak niekoniecznieLukasz436 pisze:Kurcze jednak na 504 będą Neoplany echh..
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
bartoni722
Na której brygadzie? OIDP w ostatnim maxie wszystkie dodatki B 504 były z R7. Fakt, że potem były Rewolucje Świętokrzyskie i maxa rzeczywistego aktualnego nie znam.Lukasz436 pisze:E tam ja ostatnio 5318 wieczorem jechałem:) Nawet zdjęcie jest.chester pisze:Powrót ikarusów kleszczowych na 504... Już łądnych parę miesięcy niewidzianych.
Poranne dodatki zaś z R11 w rozkładzie przeszły na niski deck.
BWL wieczorne (242 - uwaga, zaraz zniknie!) na ogół jeździło na SU12 i raczej "wieczór" to może górna granica tej pory dnia.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
To musiało być w trakcie Wianek, gdyż kleszczowe 242/BWL jest solówkowe ( SU12 ) przez cały tydzień. Zresztą znika od piątku z 504, będzie to tylko 242/N37+N81. Dzisiaj jeszcze ikarusowe są tylko: jeden dodatek rano i dwa popołudniu.
Omni-Bus galeria współczesna http://www.omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=27
Omni-Bus galeria podróżnicza http://www.omni-bus.eu/podroze/profile.php?uid=27
Omni-Bus galeria podróżnicza http://www.omni-bus.eu/podroze/profile.php?uid=27
-
bartoni722
To jest KPINA.
709 co 15 poza szczytem? W DS też?
727, które będzie widmem?
715 co godzinę poza szczytem i w DS? No naprawdę, wielka poprawa komunikacji.
Poza tym 709 i reszta jadą np. od MW do Jagielskiej w nocy i rano 14 min., a 739 17. Brawo, naprawdę.
Jedyny plus to skrócone czasy przejazdu, ale niestety w tej zasłudze udział ZTMu kończy się na wprowadzeniu rozkładów w życie, bo dostali te rozkłady gotowe
No nic, pozostaje zrobić w wakacje prawko i dostać samochód
709 co 15 poza szczytem? W DS też?
727, które będzie widmem?
715 co godzinę poza szczytem i w DS? No naprawdę, wielka poprawa komunikacji.
Poza tym 709 i reszta jadą np. od MW do Jagielskiej w nocy i rano 14 min., a 739 17. Brawo, naprawdę.
Jedyny plus to skrócone czasy przejazdu, ale niestety w tej zasłudze udział ZTMu kończy się na wprowadzeniu rozkładów w życie, bo dostali te rozkłady gotowe
No nic, pozostaje zrobić w wakacje prawko i dostać samochód
-
bartoni722