SĹuĹźewiec i jego problemy
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Może jednak trzeba do tych rozkładów jeszcze kogoś zatrudnić? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Trzeba.Bastian pisze:Może jednak trzeba do tych rozkładów jeszcze kogoś zatrudnić?
Nie ma. Widzi.person pisze:Może nie ma chętnych lub przełożony nie widzi potrzeby?
Oj, nie chciałbyś, żeby za rozkłady się wzięły kasjerki z POP-ów.Stary Pinwin pisze:Już kiedyś proponowałem-wziąć do rozkładów osoby z działu ds. budowy linii tramwajowej na moście Krasińskiego.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Stary Pingwin
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jeśli pada informacja, że ludzie są potrzebni, tylko chętnych nie ma, to link pokazujący brak ofert pracy jest jak najbardziej na miejscu. Jeśli ludzi potrzeba, to oferta pracy powinna być, jeśli ofert nie ma, to znaczy, że ludzi nie potrzeba.reserved pisze:No i? No tak, nie ma żadnej informacji w tej kategorii. Po co ten link?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
ZTM jest aż tak skostniały, a jego budżet aż tak napięty, że nie ma możliwości zorganizowania kilku dodatkowych, naprawdę potrzebnych, etatów? Przecież to nie są jakoś kosmicznie płatne stanowiska...
Wiem, że to nie Służewiec, ale dyskutowaliśmy o 218 tutaj. Ewent. przenieście/wskażcie lepszy wątek.
Przedtem było lato i weekend, dziś obserwowałem 218 w powszednie godziny szczytu, na rogu Narbutta. Ok. 16:10, kurs na północ, 5 osób, kurs na południe, 1 osoba, 18:00, kurs na południe, nie widziałem dobrze, ale chyba 3 osoby.
Motyla noga, żadna z poprzednich wersji linii na Kazimierzowskiej nie jeździła aż tak pusta.
Przedtem było lato i weekend, dziś obserwowałem 218 w powszednie godziny szczytu, na rogu Narbutta. Ok. 16:10, kurs na północ, 5 osób, kurs na południe, 1 osoba, 18:00, kurs na południe, nie widziałem dobrze, ale chyba 3 osoby.
Motyla noga, żadna z poprzednich wersji linii na Kazimierzowskiej nie jeździła aż tak pusta.