[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja kupilem na miejscu.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Majszyk i ŻW... I wszystko jasne...TLG pisze:Jak czytałem ten artykuł nasunęło mi się tylko jedno: kurwa, co to za bełkot?
Tak. Było już o tym na forum.mgr MeWa pisze:widziałem dziś starą pesę na czwórce - czy już zakończył się okres kwarantanny, czy to jakiś wypadek przy pracy?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Wozy te nie mają już 'przypisania' do jednej trasy. Było już o tym na forum i to kilkanaście razybepe pisze:Tak - zakończył się "okres kwarantanny", czy tak - "wypadek przy pracy"?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- MeWa
- Cukiereczek
było, ale wydawało mi się, że o Hipolitach. I o tym, że PESY, nawet jak się skończy okres kwarantanny, to i tak na dziewiątce będą raczej jeździćMisiekK pisze:Wozy te nie mają już 'przypisania' do jednej trasy. Było już o tym na forum i to kilkanaście razybepe pisze:Tak - zakończył się "okres kwarantanny", czy tak - "wypadek przy pracy"?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bynajmniej. Pesy mają przypisanie - tylko R3 ma to w dupie. Powoli dojrzewam do interwencji w tej sprawie, ale póki co mam co innego do roboty...MisiekK pisze: Wozy te nie mają już 'przypisania' do jednej trasy. Było już o tym na forum i to kilkanaście razy
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
...który w tym momencie wychodzi na durnia.