SIP na przystankach
-
Stary Pingwin
Naprawa po dewastacji chyba.MeWa pisze:Mówisz o tej z przystanku wyjazdowego?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
TW Cię kontroluje? To dobrze. Ale zgłosiłeś problem kontrolującemu?Stary Pingwin pisze:Wieczorem SIP na Grójeckiej zgłupiał- moją zajezdniową 1 wykazał jako kurs na Annopol, zjazdową 14 mokotowską jako zjazd na Żoliborz. A potem na Naruciaku wymachiwanie łapami i używanie wyrazów do prowadzącego. Kto kontroluje kontrolujących?
Polityka złym doradcą w pracy!
-
Stary Pingwin
-
Stary Pingwin
Przyjęto zgłoszenie. Pytanie- czyje są tablice, kto je aktualizuje i jakiej drobnostki potrzeba, aby działały właściwie? Dziś powoziłem wozem opóżnionym o minutę i tablice wskazywały nasępny kurs, mnie nie widziały. Po co stworzono "Wielkiego Misia", który nie działa?
[ Dodano: |4 Sty 2012|, 2012 23:09 ]
Przyjęto zgłoszenie. Pytanie- czyje są tablice, kto je aktualizuje i jakiej drobnostki potrzeba, aby działały właściwie? Dziś powoziłem wozem opóżnionym o minutę i tablice wskazywały następny kurs, mnie nie widziały. Po co stworzono "Wielkiego Misia", który nie działa?
[ Dodano: |4 Sty 2012|, 2012 23:09 ]
Przyjęto zgłoszenie. Pytanie- czyje są tablice, kto je aktualizuje i jakiej drobnostki potrzeba, aby działały właściwie? Dziś powoziłem wozem opóżnionym o minutę i tablice wskazywały następny kurs, mnie nie widziały. Po co stworzono "Wielkiego Misia", który nie działa?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Bastian, w oparciu o co działają te tablice? Ty pisałeś o nadawaniu tram-tablica, a powyższy artykuł ŻW cały czas o modułach GPS. W sumie to się nie wyklucza, ale...
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- MeWa
- Cukiereczek
Pewnie będzie czytał rozkładowe i tramwaje będą wirtualnie przyjeżdżały / odjeżdżałyPaweł D. pisze:A tak a propos tej dyskusji, co obstawiacie za wskazania, jak jutro wyłączony będzie ruch tramwajowy w alejach?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88