Informacja pasażerska
Ale pokazywanie na Politechnice, że jestem na +10, a faktycznie jestem na 0, to jakaś paranoja.Szeregowy_Równoległy pisze:Sprzęt do aktualizowania plików Pixela najwyraźniej dalej nie działa. Przypomnij sobie jak było przy czerwcowych zmianach. 118 i 128 jeździły z kartkami zamiast wyświetlaczy dopóki wozy nie odwiedziły Ursusa.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Po to masz papierowy rozkład, żeby się do niego stosować. To, że Pixel kłamie to wiedza powszechna. Z tego co wiem (tak tłumaczył to Ursus) problem tkwi w konwersji plików dostarczanych przez ZTM na format akceptowany przez sterownik. Ponoć wtedy pojawiają się babole i nikt nie jest w stanie ich ogarnąć. I chyba na każdej brygadzie przynajmniej jeden półkurs jest wyświetlany z błędnym rozkładem.Pawel_ pisze:Ale pokazywanie na Politechnice, że jestem na +10, a faktycznie jestem na 0, to jakaś paranoja.Szeregowy_Równoległy pisze:Sprzęt do aktualizowania plików Pixela najwyraźniej dalej nie działa. Przypomnij sobie jak było przy czerwcowych zmianach. 118 i 128 jeździły z kartkami zamiast wyświetlaczy dopóki wozy nie odwiedziły Ursusa.
- fik
- Naczelne Chamidło
Dobre i to. Pamiętam zjazdy 136 z Natolina na Kleszczową oznaczone w rozkładzie przystankowym i otablicowane jako na Berestecką, w internecie i na żywo wyrzucały pasażerów na Zasrankach.Szymon pisze: Wzorowa informacja o kursie zjazdowym do zajezdni "Kleszczowa"![]()
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Dzisiaj wieczorem, zjazdowe 185.
Wyświetlacz: 185 ZJAZD DO ZAJEZDNI
Decha boczna: żółta, Ostatni przystanek: Al. Witosa
Wyświetlacz wewnętrzny R&G:
Kierunek: Zjazd do Zajezdni
Trasa: Płaskowickiej - Rosoła - Anody - Dolina Sł. - Sikorskiego - Św. Bonifacego - Czerniakowska - Al. Witosa - Al. Becka - Ostrobramska
Wyświetlacz: 185 ZJAZD DO ZAJEZDNI
Decha boczna: żółta, Ostatni przystanek: Al. Witosa
Wyświetlacz wewnętrzny R&G:
Kierunek: Zjazd do Zajezdni
Trasa: Płaskowickiej - Rosoła - Anody - Dolina Sł. - Sikorskiego - Św. Bonifacego - Czerniakowska - Al. Witosa - Al. Becka - Ostrobramska
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- R-9 Chełmska