SIP na przystankach
- Bastian
- Sułtan Maroka
A czy MZA pomyślało o nadajnikach do autobusów?Flash8222 pisze:Mam nadzieję tylko, że ktoś pomyślał i wyświetlacze na W-Z będą pokazywać realny czas autobusów również.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja o czymś nie wiem?Flash8222 pisze:ZTM ogłasza przetarg na SIP
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wprowadzenie realnego czasu odjazdów autobusów to by była porażka wizerunkowa. Przy tym poziomie regularności i powtarzalności czasów przejazdu tego środka transportu znowu by były głosy, że "jest wyprzedzanie", "było 5 jest 10" itd. na skalę, której w tramwajach na Alejach nie widziano.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
Jadę sobie 15 z Okęcia do zajezdni, za mną kolega 7(ostatnie wozy z Okęcia), a tablice na przystankach radośnie pokazują zjazd Wola. Oczywiście na Naruciaku pasażerowie do mnie- "dokąd jedziesz, idioto, miało być na Wolę". I teraz nie wiem, czy gamoń to ten, który nie patrzy w co wsiada, czy ten, który nie potrafi zaktualizować tablic?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Bramka nr 2.Stary Pingwin pisze:Jadę sobie 15 z Okęcia do zajezdni, za mną kolega 7(ostatnie wozy z Okęcia), a tablice na przystankach radośnie pokazują zjazd Wola. Oczywiście na Naruciaku pasażerowie do mnie- "dokąd jedziesz, idioto, miało być na Wolę". I teraz nie wiem, czy gamoń to ten, który nie patrzy w co wsiada, czy ten, który nie potrafi zaktualizować tablic?
- marcin3001
-
Stary Pingwin