ZdjÄcia forumowiczĂłw
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Mahony2109
A oto jedna z moich najnowszych fotek, zrobiona z 2-3 tygodnie temu w linii 525, stojącej właśnie na pętli MIĘDZYLESIE 
Gocławska linia mikrobusowa:
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
- gregory5576
- Kontakt:
8315 pisze:Ta, u mnie znajomi z klasy mówią, że jak wsiadam do busa to siadam jak u siebie w domu.
- gregory5576
- Kontakt:
8315 pisze:W sumie tak
album_page.php?pic_id=1217
Z tą fotką wiąże się pewna opowieść. Pewnego upalnego lipcowego dnia wybrałem się z MZ we wuajasz dookoła W-wy
Na przystanku końcowym Tarchomin ujrzałem vlepkę, lecz zerwaną i była nalepiona pusta kartka. Postanowiłem się podpisać ku radości potomnych i aprobacie autora zdjęcia, że kto tu był i kiedy 
Z tą fotką wiąże się pewna opowieść. Pewnego upalnego lipcowego dnia wybrałem się z MZ we wuajasz dookoła W-wy
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- MeWa
- Cukiereczek
teraz Cię mogę dopisać do listy znajomychjacek2357 pisze:album_page.php?pic_id=1217
Z tą fotką wiąże się pewna opowieść. Pewnego upalnego lipcowego dnia wybrałem się z MZ we wuajasz dookoła W-wyNa przystanku końcowym Tarchomin ujrzałem vlepkę, lecz zerwaną i była nalepiona pusta kartka. Postanowiłem się podpisać ku radości potomnych i aprobacie autora zdjęcia, że kto tu był i kiedy
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- gregory5576
- Kontakt:
- Bastian
- Sułtan Maroka
Powiadasz, że bycie córką Gregory'ego jest lepszą rekomendacją?Paweł_K pisze:Obyś tylko nie była koleżanką naszego "ulubionego" Michałka112, który to co i raz raczy nas swoimi "zbawczymi" pomysłami na komunikację
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow