Był jeden uzgodniony, zaklepany itd. Bardzo długi to był. Ale metro wszystko rozwaliło. Podobno ma to być robione w roku przyszłym, aczkolwiek tak dogodnego terminu to już raczej nie znajdą.Glonojad pisze:Wszystkie tegoroczne terminy -jak prywatnie przypuszczam - na taką operację (weekendy okołowakacyjne) zjadło metro.
Plany remontowe Tramwajów Warszawskich
Moderator: Wiliam
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
FaktMichalJ pisze:Między weekendami były 2 święta, 3 dni robocze. Za rok też tak będzie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Pawciowi chodzi o to, że część ludzi weźmie tylko jeden dzień, jak rozumiem - i pojedzie na pięć dni zamiast dziewięciu. I to też jest racja...MichalJ pisze:No właśnie nie wiem. I tak trzeba wziąć trzy dni urlopu...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W tym roku też mnóstwo osób brało jeden-dwa dni.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Chociażby tu, że w przyszłym roku 1 maja wypada w środę, więc w poniedziałek i we wtorek będzie rozkład dnia powszedniego - więc mniej taboru i kierowców do obsługi autobusowych linii zastępczych. No i na wielu wydziałach UW w tym roku był jednak wolny cały tydzień, w przyszłym roku na pewno tak nie będzie - poniedziałek i wtorek będzie na uczelniach "pracujący", więc nie wiem, skąd pomysł, że będzie zupełnie tak samo jak w tym roku.MichalJ pisze:A zresztą inne ulice zamyka się na długie tygodnie, więc gdzie ten problem?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale to nijak nie jest argument za tym, że w przyszłym roku tak nie będzieGlonojad pisze:W tym roku też mnóstwo osób brało jeden-dwa dni.
Ograniczenie do 20 km/h dożyło bodaj do przedwczoraj, w nocy panowie z TW wsypali trochę tłucznia w błoto wychlapu i je zdjeli. Teraz wisi tam ograniczenie do 10 km/hSiecool pisze:A tak poza tym to pal licho 10kę na Bemowie, za placem Starynkiewicza wyrosła 20ka na odcinku od skrzyżowania z Żelazną do tego przejścia dla pieszych ze światłami przed placem Zawiszy.
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]