Na pewno nie cały Mobilis, przynajmniej w zmianie ADesert pisze:Szkoda że mobilis wieje powietrzem przez okno... W sumie to prawie jak nawiew.
O chłodzeniu i niechłodzeniu
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dzisiaj wsiadłem do piekarnika o numerze 85xx i oczywiście klimatyzacja off. Spytałem się kierowcy czy moze włączyc, niestety nie bo nie ma pieczatki. No poszedłem grzecznie do okna spróbowalem otworzyc to ludzie na mnie naskoczyli "klimatyzacja włączona, nie wolno otwierac okien". Wytłumaczyłem że klimatyzacji niet, to wtedy dopiero poczuli ze im tez jest goraco. Okien nie dalo się otworzyc bo poblokowane więc znowu do kierowcy żeby dał mi kwadrat. Kierowca mowi że nie bo okna sa otwarte tylko nie umiem ich otworzyć, powiedzialem mu że nikt ich nie może otworzyc więc zlitował się i na najblizszym przystanku wyszukał gdzie kwadrat i raczyl odblokowac okna.
Szkoda tylko ze wcześniej na zajezdni czy pętli nikt nie sprawdza czy okna sa zablokowane czy odblokowane, tak to niepotrzebnie doszło do nieprzyjemnej sytuacji. Ja bylem wkurzony, kierowca był wkurzony jeszcze bardziej i atmosfera zrobiła się nieprzyjemna.
Komentarze innych pasażerów były oczywiście takie że nowy autobus, klimatyzacja z pewnością popsuta, a okna trzeba jakims dziwnym kluczem otwierać
Szkoda tylko ze wcześniej na zajezdni czy pętli nikt nie sprawdza czy okna sa zablokowane czy odblokowane, tak to niepotrzebnie doszło do nieprzyjemnej sytuacji. Ja bylem wkurzony, kierowca był wkurzony jeszcze bardziej i atmosfera zrobiła się nieprzyjemna.
Komentarze innych pasażerów były oczywiście takie że nowy autobus, klimatyzacja z pewnością popsuta, a okna trzeba jakims dziwnym kluczem otwierać
- kulikowski
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Paliwa nie kradnę ani nie sprzedajęŁukasz pisze:No ładnie, najpierw bilety za orzeszki, a teraz paliwko!Szeregowy_Równoległy pisze:Na pewno nie cały Mobilis, przynajmniej w zmianie AMam 35 litrów przepału i na tym nie poprzestanę!
Wtedy Sierściuch dostanie mój etat i grafik5280 pisze:Tak się nie ciesz bo cię zwolnią z tego obozu pracy jeszcze...