Zmiany rozkładów
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
bartoni722
1) Zauważyłem wczoraj, że wybrane kursy (o 19:11, 19:21, 19:41, 20:03, 20:23, 20:43, 21:03
Ursus-Niedźwiadek i o 19:03, 19:13, 19:23, 19:33, 19:43, 20:03, 20:22, 20:42, 21:02
Targówek) na 517 zatrzymują się na Pl. Starynkiewicza. Dlaczego?
PS. Czy w kierunku Ursusa-Niedźwiadka nie mógłby jechać prosto Al. Solidarności, zamiast robić zawijasa przez Jagiellońską, Kłopotowskiego i Sierakowskiego? 
2) Co ZTM zmienił w rozkładach, że jest teraz druga aktualizacja na dziś, jutro i sobotę, a po raz pierwszy na niedzielę i od poniedziałku?
2) Co ZTM zmienił w rozkładach, że jest teraz druga aktualizacja na dziś, jutro i sobotę, a po raz pierwszy na niedzielę i od poniedziałku?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Może nie wiesz, ale jutro zaczyna się dość poważna impreza sportowa między innymi w Warszawie... Będą kibice spoza Polski, może to dla nich?
Bartusiu, wiem. Jednak wprowadza człowieka to w błąd, bo potem ta i ta linia jadą... dalej. Na Lotnisko, na Niedźwiadek... Takie 175 wieki jeździ na Lotnisko, a tu nagle... Centralny?Szeregowy_Równoległy pisze:Może nie wiesz, ale jutro zaczyna się dość poważna impreza sportowa między innymi w Warszawie... Będą kibice spoza Polski, może to dla nich?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Chyba na czołowych tego nie dali? Jakoś wątpię, żeby ZTM dał na wyświetlacz czołowy kierunek nie będący krańcem. Aż tak zdolni by byli?
Eee, to i tak nic. Na 178, jak się rusza z Konwiktorskiej, to na wyświetlaczu jest (przynajmniej w zeszłym tygodniu jeszcze była) "Trasa zmieniona". Po czym jak się minie przystanek "Pl. Grzybowski", to "trasa zmieniona" znika.
[ Dodano: |7 Cze 2012|, 2012 20:06 ]
Odszczekuję (odmiaukuję?).
Eee, to i tak nic. Na 178, jak się rusza z Konwiktorskiej, to na wyświetlaczu jest (przynajmniej w zeszłym tygodniu jeszcze była) "Trasa zmieniona". Po czym jak się minie przystanek "Pl. Grzybowski", to "trasa zmieniona" znika.
[ Dodano: |7 Cze 2012|, 2012 20:06 ]
Odszczekuję (odmiaukuję?).
Dali właśnie na czołowe. Z początku myślałem, że to jakieś wtyczki, kursy skrócone. Cokolwiek.Szeregowy_Równoległy pisze:Chyba na czołowych tego nie dali?
Było normalnie. Znaczy - PKP Ursus.Szeregowy_Równoległy pisze:Na 178, jak się rusza z Konwiktorskiej, to na wyświetlaczu jest (przynajmniej w zeszłym tygodniu jeszcze była) "Trasa zmieniona".
Wszystkie przejeżdżające przez DW. CENTRALNY autobusy z macrosystemami jechały jako XYZ DW. CENTRALNY / CENTRAL STATION i piktogram pociągu. O ile pomysł dobry, to wykonanie gorsze (czemu nie np. TARGÓWEK / VIA CENTRAL STATION?). A teraz kongratulejszyns, bo 175 w drugim kierunku w końcu dorobiło się LOTNISKA CHOPINA / CHOPIN AIRPORT i aeroplanuSzeregowy_Równoległy pisze:Chyba na czołowych tego nie dali? Jakoś wątpię, żeby ZTM dał na wyświetlacz czołowy kierunek nie będący krańcem. Aż tak zdolni by byli?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Aeroplan był już wcześniej. A na samym lotnisku aeroplan pojawia się również w kierunku pl. Piłsudskiego. Po opuszczeniu lotniska, co naturalne, samolot znika.
I największy fuckup jest taki, że zmienia mu się dopiero po przystanku Dw. Centralny. Powinien po odjeździe z poprzedniego zmienić na czole na kraniec docelowy. Stałem dzisiaj na centralce, podjechał mobi na 175, wsiadłem przednimi i się pytałem, czy to jakieś skrócone (nawet na bocznych zewnętrznych ten centralny wisi).Pawel_ pisze:Dali właśnie na czołowe. Z początku myślałem, że to jakieś wtyczki, kursy skrócone. Cokolwiek.Szeregowy_Równoległy pisze:Chyba na czołowych tego nie dali?
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Kocurku, czy zgłosiłeś to ZTM w jakikolwiek sposób? Infolinia, fejsbuk, jakkolwiek? Oni mogą nie wiedzieć, że dali twarzy.