Przegubowiec
Moderator: Szeregowy_Równoległy
To coś razi w oczy. Rozumiem, że stołeczna komunikacja miejska ma barwy żółto-czerwone, ale bez przesady. Kilka chwil, a może i kilka sekund, a oczy bolą. I ten top - mistrzowski. Komu się nudzi, kto się w to bawi...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Niedawno pisze się razem, oprócz tego koszmarny dobór czcionek (czy tam fontów) i kolorów.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
desert_eag
Sądząc po jakości zdjęć, stara gwardia nie ma z tym nic wspólnego, hehe..
Bardzo się cieszę, że sprawę roszczeń udało rozwiązać się pomyślnie. Może dzięki temu uda się przywrócić serwis... i zgodę wśród administratorów.
Bardzo się cieszę, że sprawę roszczeń udało rozwiązać się pomyślnie. Może dzięki temu uda się przywrócić serwis... i zgodę wśród administratorów.
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak na samym poczatku widze "narazie" i "nie dawno", to mi to wystarczy, by wyjsc i wiecej nie wracac 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow