TW - skreślenia ze stanu, kasacje, sprzedaż taboru
Miało. Ale w przypadku tramwajów rozliczanie miejsc na zajezdniach musi być prowadzone bardziej skrupulatnie niż u autobusów, bo elastyczność systemu jest zdecydowanie mniejsza.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Michalk001
Chyba żartujeszMichalJ pisze:Nie narzekaj, już jest lepiej. Nawet na Chałubińskiego parówa to rzadkość, WRESZCIE. Mam nadzieję, że do zimy będzie 0.
R-4 ma luzy postojowe.pawcio pisze:Miało. Ale w przypadku tramwajów rozliczanie miejsc na zajezdniach musi być prowadzone bardziej skrupulatnie niż u autobusów, bo elastyczność systemu jest zdecydowanie mniejsza.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Już nawet na nie wjeżdżanopawcio pisze:A mają już to nowe pole postojowe?
Obszar 'pod płotem' jest w miarę luźny...
-
Stary Pingwin
Wzruszyłem się wczoraj. Byłem na Obozowej po ciuchy, a tam wzdłuż rampy ustawione parówki kasacyjne. Ech, odchodzi pewna epoka w komunikacji miejskiej.
Niedługo z odgłosów miasta zniknie charakterystyczne wycie tramwaju, który woził nas przez ponad 50 lat. Żaden wóz po 13N nie wytrzyma tyle czasu w ciężkiej służbie dla mieszkańców. Łza się w oku kręci.
Niedługo z odgłosów miasta zniknie charakterystyczne wycie tramwaju, który woził nas przez ponad 50 lat. Żaden wóz po 13N nie wytrzyma tyle czasu w ciężkiej służbie dla mieszkańców. Łza się w oku kręci.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Nawet moimStary Pingwin pisze:Łza się w oku kręci.
Stary Pingwin pisze: Niedługo z odgłosów miasta zniknie charakterystyczne wycie tramwaju, który woził nas przez ponad 50 lat.
Oby nie musiał. ,,Dłużej'', ,,więcej'' i ,,lepiej'' to trzy różne słowa, nie utożsamiajmy ich tu.Stary Pingwin pisze: Żaden wóz po 13N nie wytrzyma tyle czasu w ciężkiej służbie dla mieszkańców.
>> Kochanie, w gazecie piszą o nas i naszym 17. dziecku!
> Rzeczywiście, tylko czemu w rubryce sportowej?
Jest ponoć też taka gra w ,,gorącego kartofla'' wsród lekarzy: umierającemu pacjentowi podają różne sprytne leki, tylko po to żeby ,,nie odszedł na moiom dyżurze''.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dziś tam pojechał 789.Stary Pingwin pisze:Byłem na Obozowej po ciuchy, a tam wzdłuż rampy ustawione parówki kasacyjne.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Został po nim pulpit i reflektor.Bastian pisze:Dziś tam pojechał 789.
3 szybkie przetargi rozwiążą problem.beni pisze:Wszystkie wagony zdjęte w ostatnim czasie i tak się nie pomieszczą na Obozowej. Do wywiezienia jest 30 sztuk więc sporo.