Prawdą jest, że ludzie potrafią wierzyć w całkiem przedziwne rzeczy...pasażer pisze:Ja niestety niezawsze bo wierzę ,że piszę nie patrząc na klawiaturę bez błędnie
Zmiany obsługowe - czerwiec 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Kurcze pióro! Ja w ramach bycia miłym i sympatycznym zacząłem zastanawiać, czy aby nie otworzyć kilku tematów, a wy mi tu taki bałagan robicie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
desert_eag
Do cycatów!Bastian pisze:Prawdą jest, że ludzie potrafią wierzyć w całkiem przedziwne rzeczy...pasażer pisze:Ja niestety niezawsze bo wierzę ,że piszę nie patrząc na klawiaturę bez błędnie
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam 
Bastian pisze:Prawdą jest, że ludzie potrafią wierzyć w całkiem przedziwne rzeczy...pasażer pisze:Ja niestety niezawsze bo wierzę ,że piszę nie patrząc na klawiaturę bez błędnie
Przepraszam Pawciu, ale tylko odpowiem Bastianowi - zanim się urodziłeś i zacząłeś korzystać z klawiatury komputera, były jeszcze maszyny do pisania (taki relikt), niestety na tych klawiaturach były różne zasady rozmieszczania klawiszy od tych komuterowych.Tak na marginesie Ty też wierzysz w swą nieomylność.
Dwa pytania:
1. Którego dnia czerwca wprowadzono kursy skrócone 185 do Chełmskiej / al. Witosa?
2. Czy kursy 162 i 185 do al. Witosa były kursami skróconymi czy zjazdowymi?
1. Którego dnia czerwca wprowadzono kursy skrócone 185 do Chełmskiej / al. Witosa?
2. Czy kursy 162 i 185 do al. Witosa były kursami skróconymi czy zjazdowymi?
--------------------------------------------------------------------------
TRASBUS - Historia warszawskiej komunikacji miejskiej
http://www.trasbus.com
TRASBUS - Historia warszawskiej komunikacji miejskiej
http://www.trasbus.com