Dlaczego kobiety nie interesujÄ siÄ KM?
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- gregory5576
- Kontakt:
- Bastian
- Sułtan Maroka
Aha... Piszącą z komputera o tym samym IP? Cóż, nawet Neostrada zdradzi, jeśli się przy przelogowywaniu nie wyłączy komputera... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
TYNA6e
Bastian pisze:Któraś być musi, więc może być Redutowa...TYNA6e pisze:a dlaczego tak
![]()
[ Dodano: 2006-04-15, 14:13 ]
Bastian pisze:Aha... Piszącą z komputera o tym samym IP? Cóż, nawet Neostrada zdradzi, jeśli się przy przelogowywaniu nie wyłączy komputera...
-
TYNA6e
Fischlein pisze:Może wynika to z faktu, że część ludzi nie potrafi sobie nawet wyobrazić, że km można się interesować?A co za tym idzie - niewiedza, że takie miejsca, jak to, w ogóle istnieją?
Sama długo musiałam oswajać się z myślą jakiś czas temu, że ludzi żywo zainteresowanych km można liczyć w dziesiątkach, a nie na sztuki...
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Ooo widzę że nowa użytkowniczka forum dostarczy mi wielu powodów do zasilenia tematu o zmaganiach z językiem polskim. Droga koleżanko, na początek lekcja nr 1: mój profesor od polskiego w liceum zawsze powtarzał : piszemy mężczyna a nie męszczyzna, bo wyraz ten nie pochodzi od "szczania". Ale generalnie w dalszych postach widzę ortograficzne postępy więc może tak źle nie będzieTYNA6e pisze:zwarz
zmósiłeś
męszczyźni
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Modemu... zmienai automatycznei co jakiś czas, co powoduje utrate zasięgu na około minutę.. grrr...Bastian pisze:nie wyłączy komputera...
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
Pozdrawiam wszystkich moich znajomych płci męskiej i zapewniam, że na szczęście są KOBIETY (nie dziewczynki), które naprawdę się interesują km, a nie tylko próbują być agresywnymi feministkami... W tym wieku?TYNA6e pisze:Bastian pisze:Ty się o moje zakręty nie bój...sam mnie do tego zmósiłeś(podpis pod avatarem)sorry za ten dowcip ale chce ci pokazać ze nie tylko męszczyźni umieją kierować autobusami.Podciągnęłam do przystanku na krańcu "NOWODWORY"a byłam w tedy u taty...
Nie ma mnie...
-
Ciociunia Ina