ZTCW żaden z tych sklepów nie nazywa siebie iż jest w Ząbkach, bo po co? Praktiker może być w Ząbkach, ale nazwa własna tego sklepu to Praktiker Marki. Tak się robi by poprawić rozpoznawalność.Pawel_ pisze:A kod pocztowy jest ząbkowski. Ba, na paragonach są drukowane Ząbki. Co więcej - przystanek 'Wolności', ten przy samym Praktikerze, jest w Ząbkach, a Praktiker w Markach? Dziwna granica wtedy byłaby.![]()
Informacja pasażerska
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Może sobie po prostu otwórzcie pierwszy z brzegu plan miasta (albo jakieś zumi albo co) i popatrzcie? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Filipek Solbus
Filipek Solbus pisze:Ostatnio dużo informatorów ZTM jest na Dw.Wileńskim
Już nie.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- MeWa
- Cukiereczek
W Łodzi jest chyba z pięć różnych sposób opłaty komórką za przejazd. Wszystkie znajdują się na jednej, wspólnej naklejce. Dlaczego u nas ZTM musiał wyprodukować dla każdego systemu oddzielną naklejkę, w zupełnie różnej stylistyce?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
MeWa pisze:Dlaczego u nas ZTM musiał wyprodukować dla każdego systemu oddzielną naklejkę, w zupełnie różnej stylistyce?
- MeWa
- Cukiereczek
No dobrze - przykład Łodzi pokazuje, że dasię to zrobić inaczej.MZ pisze:MeWa pisze:Dlaczego u nas ZTM musiał wyprodukować dla każdego systemu oddzielną naklejkę, w zupełnie różnej stylistyce?To nie ZTM, tylko sami operatorzy. Wszyscy trzej działają też w Radomiu, gdzie dali niemal identyczne wzory, jak w stolicy: http://www.mzdik.pl/index.php?id=159 .
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"