Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
120Na SWING
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Oczkom to wiele nie poprawi.
Natomiast na pewno jest to lepsze, niż oryginalna "dupka" 120Na.
Natomiast na pewno jest to lepsze, niż oryginalna "dupka" 120Na.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- vernalisadonis
Mi się w nim światła nie podobają mogli by zrobić o wiele lepsze, ewentualnie zostawić takie jakie były
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dokładnie takich zostawić nie mogli (choć IMHO można było któreś światła zrobić zespolone czy jak tam dwa źródła w jednej oprawie zwą), ale mogli utrzymać ten sam styl. A to jest ewidentnie próbą "nawiązania" jednocześnie do starego przodu (światła w jednym rzędzie) i starego tyłu (zamiast jednej dupki mamy dwa okularki).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Fajnie, że znowu doszło do sytuacji, kiedy nie można opanować SIP-u w Swingach. Dotyczy to linii 26, na której to są dziś wydrukowane kartki z numerem linii lub przyczepione do szyby dechy ze zwykłych składów. A przecież nie ma dziś specjalnego rozkładu jazdy, kiedy to ostatnio czymś takim tłumaczono ten problem.

Do godziny 8 wagon #3501 rozładowany i schowany do hali. Nikt się nie chwalił przyjazdem głośno, więc obyło się bez dziennikarzy szturmujących bramę i można było spokojnie go obejrzeć....Os0 pisze:Dzisiaj rano na R-1 Wola stawił się pierwszy dwukierunek z Bydgoszczy. Właśnie czeka na rozładowanie.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Oficjalna będzie jak zostanie wpisany na stan. Ale nie spodziewałbym się zmian.Bywalec pisze:Czyli to jest już oficjalna numeracja?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -