Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
120Na SWING
Była w planie.MichałP. pisze:O 14:00 już feta była
A do 14 czas dla swoich
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Tylko gościnnie. Zapewne już dziś trafi do macierzystej zajezdni.beni pisze:3501 stoi na R3.
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 54541.html
Czyli jeżeli dobrze rozumiem, to wcześniej będzie kursować na zwykłych liniach? A jego macierzysta zajezdnia to jaka będzie? R4?Michał Powałka, Tramwaje Warszawskie dla TVN Warszawa pisze:Będą kursowały mostem Marii Skłodowskiej-Curie. Wcześniej po północnych częściach Warszawy

Przecież nie będzie stał i czekał na remonty. Wagon ma jeździć i zarabiać.Bywalec pisze:Czyli jeżeli dobrze rozumiem, to wcześniej będzie kursować na zwykłych liniach?
Tak - pisałem o tym.Bywalec pisze:A jego macierzysta zajezdnia to jaka będzie? R4?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Oczywiście! A jak byś sobie wyobrażał jazdę po torze niewłaściwym?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Eszsz... Jedziesz, dojeżdżasz do końca odcinka pod ruchem, przejeżdżasz na drugi tor, bo akurat na nim jest przystanek, po czym pasażerowie czekają, aż przejdziesz do drugiej kabiny, żeby im otworzyć drzwi po lewej stronie? To musi być obsługiwane dwustronnie, bo tylko wtedy daje swobodę sytuowania przystanków. Inaczej musiałbyś przystanek z mojego przykładu przekładać tymczasowo na płyty, a nie o to przecież tu chodzi...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Dobrze, z tym że na filmie TVNW był przedstawiony pulpit, na którym nie widać zmian w obsłudze drzwi // Ot-CG-Za-Sek //. Więc jak się otwiera drzwi lewe?
- vernalisadonis
Musi mieć jakiś przycisk przecież po to się robi tramwaje dwukierunkowe, żeby w razie potrzeby otworzyć lewe, albo prawe drzwi.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej