[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
Jak chodzi o pojazd 1006'' to jego zamkniecie bez problemu umozliwia wejscie do srodka i jak to okreslono szabrowanie.JKTpl pisze:Odnoszę się do zacytowanych fragmentów. Fakt zacytowania może to zdradzać
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
MisiekK. Nie tak bardzo chyba wszystkie, bo wiem, że były podejmowane próby pojedyńczych 105N2k po NG i coś im nie chciały współpracować bez swojego współtowarzysza.
Zgadza sie, 1392 i 2008 zostały rozpięte z innych powodów...to wiem.
Co do 123N to nie orientuję się co wie kierownictwo. Ja osobiście swego czasu podczas OC zjazdowego widziałem wiszącą kartkę na warsztacie z nr 5 "hipci" do rozpięcia. Później kartka zniknęła a wozy ponownie połączono w składy. Co do części do nich...ja wiem tylko tyle, co mówią mechanicy z R-1. Ciągle płaczą na ich brak, że trzeba wszelkimi sposobami regenerować te co są itp. Faktem także jest to, że są to jedne z bardziej awaryjnych wozów na naszym zakładzie. Może boją się, że jak tak dalej będą nawalać, to pojedynek sam nie zjedzie?
W każdym bądź razie nie będę się upierał przy swoim, bo zapewne dłużej pracujesz i więcej posiadasz informacji. Ja dziele się tym, co się gdzieś tam przewija wokół mojej osoby. A jak ktoś wtedy to sprostuje czy udzieli szerszej informacji, to ja się ucieszę.
Zgadza sie, 1392 i 2008 zostały rozpięte z innych powodów...to wiem.
Co do 123N to nie orientuję się co wie kierownictwo. Ja osobiście swego czasu podczas OC zjazdowego widziałem wiszącą kartkę na warsztacie z nr 5 "hipci" do rozpięcia. Później kartka zniknęła a wozy ponownie połączono w składy. Co do części do nich...ja wiem tylko tyle, co mówią mechanicy z R-1. Ciągle płaczą na ich brak, że trzeba wszelkimi sposobami regenerować te co są itp. Faktem także jest to, że są to jedne z bardziej awaryjnych wozów na naszym zakładzie. Może boją się, że jak tak dalej będą nawalać, to pojedynek sam nie zjedzie?
W każdym bądź razie nie będę się upierał przy swoim, bo zapewne dłużej pracujesz i więcej posiadasz informacji. Ja dziele się tym, co się gdzieś tam przewija wokół mojej osoby. A jak ktoś wtedy to sprostuje czy udzieli szerszej informacji, to ja się ucieszę.
Dziś na popołudniowym dodatku na 31 (zresztą ostatnio jest tam dość częstym gościem)MichałP. pisze:Do dnia 16.08 zanim nie poszedłem na urlop wóz 2008 jeździł a 2009 stał odstawiony. Od 1 sierpnia jeździ bardziej sporadycznie, głównie naprzemiennie z 1392. Osobiście mijany po raz ostatni przeze mnie: 08.08 na linii 31 i 11 czy 12.08 na 2/27
Normalnie wstąpił do piekieł, a po drodze mu było...mkm101 pisze:Dziś na popołudniowym dodatku na 31 (zresztą ostatnio jest tam dość częstym gościem)
A #1111 podpiera halę remontową na R-3.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Efekt komasacji solówek na dwóch zakładach.RobertP pisze:Niby czemu? Po drodze to faktycznie R-1 na 31 nie ma, ale dodatek po 18 wyjeżdża z zakładu więc nijak ma się to do piekłaMisiekK pisze:Normalnie wstąpił do piekieł, a po drodze mu było...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Wóz #1111 niedawno został osierocony przez trojaczekpawcio pisze:Jak znalazł będzie do kolejnego trojaczka.
Na drugi koniec świata. Coś z tymi planami solówek się nie do końca dobrze policzyło.RobertP pisze:Po drodze to faktycznie R-1 na 31 nie ma, ale dodatek po 18 wyjeżdża z zakładu więc nijak ma się to do piekła
To raczej urok 31. W weekendy tam wystarczają solówki. Więc lepiej dojeżdżać tam w weekendy z Woli, niż w DP wysyłać Mokotów na 6. A ta solówka w DP to zwykła przechowalnia solówki, która akurat nie znalazła zatrudnienia na liniach nominalnie solówkowych.
Czyli R-3 powinno to pokrywać zamiast trzymać nudzące się uzbrojone kabiny w III wagonach potrójniaków.pawcio pisze:To raczej urok 31. W weekendy tam wystarczają solówki.
Linia 6 powinna być autokefalicznym obszarem działania Najwspanialszej Zajezdni Świata R-4.pawcio pisze:w DP wysyłać Mokotów na 6.
Będzie od września.MisiekK pisze:Linia 6 powinna być autokefalicznym obszarem działania Najwspanialszej Zajezdni Świata R-4.
Jeszcze tylko znajdź rozsądne zatrudnienie dla tych solówek w DP.MisiekK pisze:Czyli R-3 powinno to pokrywać zamiast trzymać nudzące się uzbrojone kabiny w III wagonach potrójniaków.
III wagony na potrójniakach....pawcio pisze:Jeszcze tylko znajdź rozsądne zatrudnienie dla tych solówek w DP.