ZTM pisze:Budowa sieci kanalizacyjnej w ul. Bohaterów Modlina w Nowym Dworze Mazowieckim
od 28.08.2012 (wtorek)
W związku z budową sieci kanalizacyjnej w ul. Bohaterów Modlina w Nowym Dworze Mazowieckim od dnia 28.08.2012 r. od godz. ok. 10:00 do odwołania (na okres ok. 4 tygodni) zamknięta będzie dla ruchu ul. Bohaterów Modlina na odcinku od ul. Paderewskiego do
ul. Zdobywców Kosmosu.
W związku z powyższym autobusy linii L-9 będą kursowały w obu kierunkach następującą trasą:
URZĄD MIASTA (Nowy Dwór Mazowiecki) – Warszawska – Paderewskiego – Inżynierska – Chemików – Bohaterów Modlina i dalej swoją trasą.
Zawiesza się funkcjonowanie przystanków:
ZDOBYWCÓW KOSMOSU 01 i 02.
Uruchamia się przystanki zastępcze:
ZDOBYWCÓW KOSMOSU 51 usytuowany przy ul. Chemików ok. 140 m przed skrzyżowaniem z ul. Bohaterów Modlina jadąc w kierunku ul. Bohaterów Modlina,
ZDOBYWCÓW KOSMOSU 52 usytuowany przy ul. Chemików ok. 45 m za skrzyżowaniem z ul. Bohaterów Modlina jadąc w kierunku ul. Inżynierskiej.
Objazdy i inne okresowe zmiany tras - 2012
Moderator: Wiliam
- MeWa
- Cukiereczek
Zanim otworzą objazd, muszą skończyć budowę jezdni w miejscu budowy stacji, która będzie omijała już zbudowaną klatkę schodową (więc na lekkim łuku). Na razie jest dół pod budowę stacji i paliki tylko.MichalJ pisze:A kuku!pawcio pisze:Bulwarem nie.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
ZTM pisze:Remont zawrotki na ul. Gąsek - zmiana trasy linii 519
od 30.08.2012 (czwartek) od godz. 09:30 do 31.08.2012 (piątek)
W związku z remontem nawierzchni zawrotki na ul. Gąsek od dnia 30.08.2012 r. od godz. 9:30 do dnia 31.08.2012 r. do końca kursowania autobusy linii 519 jadąc w kierunku krańca CENTRUM nie będą realizowały podjazdów ul. Gąsek od krańca POWSIN-PARK KULTURY do przystanku STARE KABATY. We wszystkich kursach obowiązywać będzie trasa:
POWSIN-PARK KULTURY - Przekorna - … - CENTRUM.
W związku z tym zawiesza się funkcjonowanie przystanków:
ZAPŁOCIE 01 i 02,
STARE KABATY 01.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Toż właśnie wróciło. Na Gdańskinetkuu pisze:Czy 527 powróci na stare śmieci? Proszę o szybką odpowiedz.
Nie mam czasu teraz szukać.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
A 519 i 520 miały postój na Centrum 01- niezły burld był.wojtor pisze:ZTM pisze:Śródmieście - objazd dla linii 107
W związku z blokadą pl. Powstańców Warszawy linia 107 zostaje skierowana dwukierunkowo na trasę objazdową przez ul. Nowy Świat.
To chyba te kursy powinny mieć odjazd z pętli opóźniony o te 6 minut.ashir pisze:autobusy linii 519 jadąc w kierunku krańca CENTRUM nie będą realizowały podjazdów ul. Gąsek od krańca POWSIN-PARK KULTURY do przystanku STARE KABATY. We wszystkich kursach obowiązywać będzie trasa:
POWSIN-PARK KULTURY - Przekorna - … - CENTRUM.