Dni Transportu Publicznego 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
-
Michalk001
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
I bardzo dobrze, z dzisiejszego dnia najgorsze właśnie było, że do tramwajów trzeba było jechać aż na Młociny…Walas pisze:Z tego co słyszałem to ponoć w przyszłym roku ma być R-7 i Mokotów.
Reklama… dopóki się nie weszło to wystawionej przez nich KlaustromegiBernard pisze:Najlepiej dziś wypadł Polski Bus. Ale to w sumie reklama dla nich.
Co do tej rozprawki Bernarda: Zawsze krówki można było zdobyć.
Jeśli w przyszłym roku będzie tak jak w tym nie wiem czy cokolwiek mnie zmusi do pojechania tam.Walas pisze:Z tego co słyszałem to ponoć w przyszłym roku ma być R-7 i Mokotów.
Straszne, raptem 14 minut przelotu tramwajemVilén pisze:I bardzo dobrze, z dzisiejszego dnia najgorsze właśnie było, że do tramwajów trzeba było jechać aż na Młociny…
Nie ma obowiązku pojawiania się na DTPziuuu.ex.1205 pisze:Jeśli w przyszłym roku będzie tak jak w tym nie wiem czy cokolwiek mnie zmusi do pojechania tam.
Chyba to nie ORT robiłoziuuu.ex.1205 pisze:ORT imprezę zrobiło o niebo lepiej.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
-
Mateusz950
To trzeba bylo nie marnowac tych 28 minut i na R-4 nie przyjezdzac.ziuuu.ex.1205 pisze:14minut x2 zmarnować tylko po to, żeby zobaczyć to co zawsze (nie licząc #3501)? ORT imprezę zrobiło o niebo lepiej.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Mnie się generalnie podobało - IMO fajnie że pokazali kwadrata czy gniota po remoncie chociażby. Brakowało mi jednak pojazdów testowych - w zeszłym roku były SU18 hybrid i SM12, a dwa lata temu był Conecto G. Oprócz tego, zaletą Młocin było to że wszystko, łącznie z tramwajami było na miejscu, nie trzeba było jeździć na jakiś "Żoliborz"...
Na ORT też ich widziałemMateusz950 pisze:Ja ich nie spotkalem. Ale za to była SuperStacja na R-4.Tranzystor pisze:A było radio Eska, zaczepiali poszczególnych.
Kiedy wy zrozumiecie, że to nie jest impreza na wyłączność dla miłośników tylko dla ludzi nie zainteresowanych komunikacją, rodzin z dziećmi itp?
- fik
- Naczelne Chamidło
Jest protokół.Gontar pisze:Genialna była ta gra miejska...
Dla zainteresowanych, zwycięska trasa:
M1 Ratusz-Arsenał
26 Inżynierska
23 Czynszowa
But Zajezdnia Stalowa
But Naczelnikowska
138 Korsaka
But Zajezdnia Praga
3 Dw. Wschodni (Kijowska)
KM Warszawa Rembertów
But Rembertów-Ratusz
143 Topograficzna
143 Rembertów-Ratusz
225 Strażacka-Magazyny
But Strażacka
145 Płowiecka
142 Rogatkowa
But PKP Międzylesie
213 Jachtowa
But Napoleona Bonaparte
142 PKP Falenica
KM Warszawa Wschodnia
KM Warszawa Śródmieście
But Centrum
M1 Marymont
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I z punktu widzenia tych osób lokalizacja była taka sobie, a oznakowanie - po prostu beznadziejne. Wszędzie "Włościańska, Włościańska" a wejście od d..rugiej
strony, nawet bez chodnika, na zastawionych samochodami tyłach bazaru.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.