[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Cieszę się z Twojego entuzjazmu. Choć nawet tak powściągliwego.MichalJ pisze:Przecie mówię, że dobry termin. Pierwsza zima bez tych sztrucli...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
bartoni722
Pan prezes juz dawno to mowil gwoli scislosci. Szkoda, ze tradycyjnie pojawily sie bledy merytoryczne w artykule. Za duxo wymagam pewnie od gazety aspirujacej do bycia opiniotworcza.osa pisze:Jak to dobrze, że wśród czytelników są jeszcze nie tylko specjaliści od dzielenia włosa na czworo. Tekst był napisany właśnie teraz, bo prezes Karos zapowiedział niedawno, że tej zimy nie będzie męki pasażerów z parówkami. I tyle.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Poprawiać artykułów nie zamierzam. Póki co tramwar istnieje, można z niego skorzystać bo prawnicy koncernów medialnych nie znaleźli tam nic podejrzanego. Stąd warto się przygotowac przed pisaniem artykułów.MichalJ pisze:Mało co mnie wkurza bardziej niż gołosłowne przygadywanie "hohoho, ile błędów".
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Parę osób już te nieścisłości wymieniło, nie ma co się powtarzać i rozwijać, skoro to byłoby niepotrzebne dzielenie włosa na czworo. Przypominam dyskusje o nomenklaturze kolejowej - Gazeta jest nieomylna od czasu powstania, tak już ma - albo się to kupuje, albo nie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Na węższą skalę również. Wcześniej skreślono tylko 3 wagony 13N - 54 (w 1966r.), 184 (w 1968r.) i 597 (w 1969r.).beni pisze:Tak na szerszą skalę zaczęto kasacje wagonów 13N od 1984 roku.
[ Dodano: |5 Paź 2012|, 2012 23:26 ]
Choćby w tym miejscu. Choć trzeba przyznać, że jak na ostatnio pojawiające się artykuły, ten ma całkiem wysoki poziom merytorycznyMichalJ pisze:Jedyna nieścisłość podana w tym wątku, to że 'prezes już dawno mówił'. Troszeczkę mało. Najłatwiej się przyczepić, a na prośbę o konkrety powiedzieć 'nie ma co powtarzać'. Żenada.
- MeWa
- Cukiereczek
Pamiętajcie, że ten artykuł jest dla tzw. zwykłego śmiertelnika, a nie dla miłośnika, który od dawna to wszystko wie. Zwykłemu śmiertelnikowi naprawdę niektóre szczegóły nie są potrzebne do szczęścia.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Bastian
- Sułtan Maroka
Otóż to. Mam, i to nie od dziś, wrażenie, że koledzy nie odróżniają gazety powszechnej od periodyku branżowego. Perfekcjonizm potrafi zabijać, pamiętajcie...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow