Do pierwszego sklepu i kebabu trzeba przejść raptem ze 150 metrówAleksander2560 pisze:Hmm, od strony Tunelowej? Wątpie...a nie mówimy tutaj o spacerku podziemiami na drugą stronę dworca Kolego...Adam G. pisze:Ty to chyba krzaków nie widziałeś. Owszem, lepiej byłoby na MM, ale nie przesadzaj - na Zachodnim też są sklepy, kebab, toaleta.
Postoje na krańcach
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
noidea
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Stanowczo za dalekoAdam G. pisze:Do pierwszego sklepu i kebabu trzeba przejść raptem ze 150 metrówAleksander2560 pisze:Hmm, od strony Tunelowej? Wątpie...a nie mówimy tutaj o spacerku podziemiami na drugą stronę dworca Kolego...
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
Nie rozumiem. Dla utrzymania kolejności brygad 1, 2, 3 marnuje się czas pracy kierowców?pawcio pisze: I pewnie tylko porządek wyjazdów i zjazdów wymusił, by ostatnia brygada na Młynów podstawiała się wcześniej niż zaczyna się sam mikroszczyt rozpychając tam postoje z samego rana.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Nie. Dla utrzymania porządku Młynów-Młynów, Gocław-Gocław.KwZ pisze:Nie rozumiem. Dla utrzymania kolejności brygad 1, 2, 3 marnuje się czas pracy kierowców?pawcio pisze: I pewnie tylko porządek wyjazdów i zjazdów wymusił, by ostatnia brygada na Młynów podstawiała się wcześniej niż zaczyna się sam mikroszczyt rozpychając tam postoje z samego rana.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
To jest argument jedyny w tej sprawie? Wybacz, Kolego Szanowny, wyjątkowo mizerny...pawcio pisze:Nie. Dla utrzymania porządku Młynów-Młynów, Gocław-Gocław.KwZ pisze: Nie rozumiem. Dla utrzymania kolejności brygad 1, 2, 3 marnuje się czas pracy kierowców?
[ Dodano: |26 Paź 2012|, 2012 13:42 ]
Przynajmniej na Dworcu Wschodnim mamy za darmoszkę, ale na Zachodnim już nie dało rady...Pawel_ pisze:Sorry, psia mać. Jest, ale płatny. 2.50.
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
Nie pultałbyś się, gdybyś musiał dojeżdżać na pusto na Młynów? Poza tym, ja tylko spekuluję. Rozkładu nie analizowałem, by cokolwiek jednoznacznie stwierdzić.Aleksander2560 pisze:To jest argument jedyny w tej sprawie? Wybacz, Kolego Szanowny, wyjątkowo mizerny...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Grodzisk czy Michalczewski dojeżdżają pól miasta na pusto, choćby na 509 na Gocław...mi to zwisa gdzie jadę na pusto czy nie na pusto, tu chodzi o chory rozkład i gówniane przerwy gdzie trasa tej linii nie należy do najlżejszych i najprzyjemniejszych...a wszystko kończy się tym, by na Młynowie chwile odpocząć czy udać się do kibla trzeba mieć głęboko w d.... przepisy i łamać je gdzie się da i jak się da...do tego ZTM dąży by kierowcy ganiali za czasem niczym Senna, Hakkinen i Schumacher razem wzięci, bo jakaś mądra głowa ułozyła sobie czas przejazdu jak jej pasuje i oczywiście zza biurka, bo komputer jest mądrzejszy od człowieka, to ja się pytam, co za idiotów się tam zatrudnia, skoro komputer jest podobno od nich mądrzjeszy?...a to jest chore...pawcio pisze:Nie pultałbyś się, gdybyś musiał dojeżdżać na pusto na Młynów? Poza tym, ja tylko spekuluję. Rozkładu nie analizowałem, by cokolwiek jednoznacznie stwierdzić.
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
Do kibla możesz pójść zawsze bez względu na rozkład. Tak masz zapisane w książeczce praw i obowiązków.
Nie każdy rozkład musi się udać - miasto to gigantyczny organizm. To, że coś nie wyszło, nie oznacza że można autora rozkładu wyzywać od najgorszych. Oznacza jednak, że należałoby zrobić z tym coś bardziej konkretnego niż wylewanie swojego żalu na forum. Zgłosić w odpowiednie miejsce choćby...Aleksander2560 pisze:ZTM dąży by kierowcy ganiali za czasem niczym Senna, Hakkinen i Schumacher razem wzięci, bo jakaś mądra głowa ułozyła sobie czas przejazdu jak jej pasuje i oczywiście zza biurka, bo komputer jest mądrzejszy od człowieka, to ja się pytam, co za idiotów się tam zatrudnia, skoro komputer jest podobno od nich mądrzjeszy?...a to jest chore...![]()
![]()
noidea
Albo 09/135 w zm. B dojeźdza na pusto z Płochocińskiej na PKP Olszynkę GrochowskąAleksander2560 pisze:Grodzisk czy Michalczewski dojeżdżają pól miasta na pusto, choćby na 509 na Gocław...pawcio pisze:Nie pultałbyś się, gdybyś musiał dojeżdżać na pusto na Młynów? Poza tym, ja tylko spekuluję. Rozkładu nie analizowałem, by cokolwiek jednoznacznie stwierdzić.
W takim razie, po co wpisuję w kartę drogową godziny przyjazdu? Przecież na tej podstawie widać jak na dłoni, czy brygady przyjeżdżają o czasie, czy nie.Adam G. pisze:Nie każdy rozkład musi się udać - miasto to gigantyczny organizm. To, że coś nie wyszło, nie oznacza że można autora rozkładu wyzywać od najgorszych. Oznacza jednak, że należałoby zrobić z tym coś bardziej konkretnego niż wylewanie swojego żalu na forum. Zgłosić w odpowiednie miejsce choćby...
Blank page, a self-imposed curse
Scrawling thoughts... to write for what?
Scrawling thoughts... to write for what?
Trudno oczekiwać, że ZTM będzie przeglądać każdą kartę drogową z każdego dnia. By tak się stało, muszą przecież wiedzieć, że coś jest nie w porządku.TeRrahiel pisze:W takim razie, po co wpisuję w kartę drogową godziny przyjazdu? Przecież na tej podstawie widać jak na dłoni, czy brygady przyjeżdżają o czasie, czy nie.Adam G. pisze:Nie każdy rozkład musi się udać - miasto to gigantyczny organizm. To, że coś nie wyszło, nie oznacza że można autora rozkładu wyzywać od najgorszych. Oznacza jednak, że należałoby zrobić z tym coś bardziej konkretnego niż wylewanie swojego żalu na forum. Zgłosić w odpowiednie miejsce choćby...
noidea