Zmiany obsługowe - listopad 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
bartoni722
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O, widzę, że ktoś się dorwał do pisma dyspozycyjnego i szpanuje 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To teraz ja Ci coś powiem. Na czerwono, żebyś lepiej zapamiętał.dzidek pisze:Pisma nie ma nie ma oficjalnego info proste. Pismo jak dobrze pójdzie ma przyjść jutro. Ale jak widać kolega wie jak zawsze lepiejGlonojad pisze:O, widzę, że ktoś się dorwał do pisma dyspozycyjnego i szpanuje
Skoro masz dostęp do jakiś informacji, to albo opisujesz, co w nich jest (w miarę szczegółowo), albo milczysz. Jak się nie dostosujesz, to ja dokonam wyboru za Ciebie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
I po co ten bulwers?
Zainteresowanych zmianami obsługowymi poinformowałem, że od soboty szykuje się ich trochę (więc w zasadzie mogą się szykować na ciekawe wozy do focenia) w związku z dostawami solówek i tyle. Na wyraźne życzenie glonojada dodałem, że oficjalnego pisma nie ma lecz niebawem przyjdzie i tyle 
Pozdrawiam Pawciu i spokojnego wieczoru.
Pozdrawiam Pawciu i spokojnego wieczoru.
"Ja jestem kierownikiem tej szatni. Nie mamy Pańskiego płaszcza i co Pan mi teraz zrobi?"dzidek pisze:I po co ten bulwers?![]()
I na to nie wyrażam zgody. Albo opisujesz co i jak, albo siedzisz cicho.dzidek pisze:Zainteresowanych zmianami obsługowymi poinformowałem, że od soboty szykuje się ich trochę (więc w zasadzie mogą się szykować na ciekawe wozy do focenia) w związku z dostawami solówek i tyle.
EOT.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
...jakby nie było Ursusa i tamtejszych SU 10. Ciekawa polityka...
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.