Informacja w Swingach i Jazzach
- MeWa
- Cukiereczek
Ach, odnośnie odległości, to mi w Swingach najbardziej podoba się ten ciąg zapowiedzi: "Następny przystanek Wawelska Przystanek Wawelska" (w kierunku Centrum) i "Następny przystanek Metro Politechnika Przystanek Metro Politechnika" (w kierunku Ochoty) 
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
No niestety - tam jest na tyle blisko, że miejsca zapowiadania dojazdu do przystanku zachodzą z głoszeniem samego przystanku...MeWa pisze:Ach, odnośnie odległości, to mi w Swingach najbardziej podoba się ten ciąg zapowiedzi: "Następny przystanek Wawelska Przystanek Wawelska" (w kierunku Centrum) i "Następny przystanek Metro Politechnika Przystanek Metro Politechnika" (w kierunku Ochoty)
Nie dało się od początku. Tylko nikomu to nie przeszkadzało. Dopiero teraz po 2 latach eksploatacji pojazdów niektórzy się pobudzili z problemami.MeWa pisze:Jeżeli chodzi o SIP w Swingach to nagle wiele rzeczy niedasie zrobić.
Za każdym razem? Jak jeżdżę to nie zauważyłem tego. Jakiś taborowy i dzień zdarzenia?MichalJ pisze:Za to "Następny przystanek Rzymowskiego" pada przed zatrzymaniem na przystanku Domaniewska, a "Następny przystanek Postępu" przed zatrzymaniem na przystanku Wynalazek.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Skoro ci nie zależy na próbie sprawdzenia wozu i zrobienia czegoś z tym, to OK. Tylko nie narzekaj, że jest źle.MichalJ pisze:Nie mam nic lepszego do roboty, tylko numery zapamiętywać...
OK - to nie dziw się, że nic się w tej materii nie zmienia. Kwikać każdy umie, a w USA biją Murzynów.MichalJ pisze:Nie płacą mi za to. I nie jest to incydentalne.
Zaręczam że występuje to we wszystkich SWINGowych liniach obsługujących ten przystanek i ten kierunek (Wyścigi,Służewiec i Metro Wilanowska).Sprawdzone organoleptycznieRobertP pisze:To ja dodam jeszcze przystanek TŁ. Na pewno w 10 i jeszcze w jakichś innych (przypuszczam że każda linia) tuż przed otwarciem drzwi zapowiada już Plac Unii.
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Dzisiaj w jakimś swingu na 17 doświadczyłem następującej sytuacji: elektrodecha nr 1 zamrożona na przystanku Postępu w relacji ZET Mokotów - Służewiec (a jechałem na Służewiec, więc przejeździł tak co najmniej kółko), a wszystko inne działało prawidłowo. Jak zgłosiłem problem motorniczej była naprawdę mocno zdziwiona, bo u niej też wszystko się zgadzało.
Jak to jest, obie elektrodechy są niezależne od siebie?
Jak to jest, obie elektrodechy są niezależne od siebie?
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM