Pożegnanie wagonów 13N - 5.01.2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W tym kraju i tak nikt nikogo nie kocha. A już zwłaszcza nie kogoś, kto - społecznie czy zawodowo- wykonuje pracę mniej lub bardziej publiczną - typu budownictwo, drogi, medycyna czy dowolny urząd. Każdy zawsze wie lepiej i jest gotów wiadro pomyj wylać, trzeba z tym po prostu żyć.
(aha, nie mam nic wspólnego z organizacją pożegnania 13N, muzeum komunikacji, KMKM itd., od razu zaznaczam)
(aha, nie mam nic wspólnego z organizacją pożegnania 13N, muzeum komunikacji, KMKM itd., od razu zaznaczam)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Myślałem, że wyraziłem się jasno w sprawie biletów ZTM.... Poza tym w informacji nie ma nigdzie zdania na ich temat...KwZ pisze:(Nie?)obowiązywanie biletu ztmowskiego to nie jest istotny szczegół?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Nie róbmy z ludzi niepełnosprawnych na siłę.... Błagam...bepe pisze:A powinna być informacja, że przejazd jest bezpłatny. Zwykli ludzie nie rozróżniają KMKM, ZTM, TW, ajentów itd. Dla zwykłych pasażerów normą jest to, że za przejazd się płaci biletami ZTM, a skoro na tej paradzie i linii będzie inaczej, to powinna pojawić się stosowna informacja.
MisiekK pisze: Myślałem, że wyraziłem się jasno w sprawie biletów ZTM.... Poza tym w informacji nie ma nigdzie zdania na ich temat...
"Jak myślisz" to nie jest jasna odpowiedź. Ale ok.Gofer pisze:Uprzejmie dziękuję za wyczerpującą i wysoce merytoryczną odpowiedź. Ponawiam pytanie, które dotyczy zarówno parady i linii okolicznościowej.MisiekK pisze:ZTM pożegnał się z wagonami 13N w nocy 31.12/01.01. To jest impreza TW i KMKM - jak wiec myślisz?
Wawkomoholicyperson pisze:To ja mam pytanie z innej beczki: dla kogo jest robiona ta jutrzejsza impreza? Chodzi mi o target.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- pieszy pasażer
- Kontakt:
od której orientacyjnie warto być na pl. Zbawiciela, żeby nakręcić przejazd parady? I drugie pytanie: 407 będzie jechać i wracać na Woronicza? Dzięki z góry.
użytkownik komunikacji miejskiej, czytający forum w celach poznawczych; fan tramwajów i zwolennik rozwoju sieci tramwajowej
http://tramwajowy.blogspot.com/ - zapraszam
http://tramwajowy.blogspot.com/ - zapraszam
Około 30 minut od wyjazdu parady z R-4 - w okolicy 14 najprawdopodobniej. Wszystko zależy o której wyjada wagony z R-4. Wagon 407 stacjonuje na R-3 - wiec stamtąd pojedzie na R-4, a potem z Narutowicza zjedzie.pieszy pasażer pisze:od której orientacyjnie warto być na pl. Zbawiciela, żeby nakręcić przejazd parady? I drugie pytanie: 407 będzie jechać i wracać na Woronicza? Dzięki z góry.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak dla mnie to ta impreza jest kompletnie zbędna. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nie gadaj tylko przyłaź.Glonojad pisze:Jak dla mnie to ta impreza jest kompletnie zbędna.
A ja w ogóle nie rozumiem, po co się organizuje te specjalne linie obsługiwane parówkami… ja rozumiem, gdyby zrobiono jakieś oficjalne pożegnanie ostatniego liniowego kursu 13N, ja rozumiem planowaną paradę wagonów, ale po tym jak ledwo wycofali trzynastki, ostatnią rzeczą jaką chciałbym robić, to znowu jechać tym złomem.Glonojad pisze:Jak dla mnie to ta impreza jest kompletnie zbędna.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No właśnie nie wiem po co