Wydaje mi się, że skoro zostają jako historyczne, to powinny (przynajmniej niektóre) zostać odmalowane w dawne barwyZEA_R-0 pisze:Pewnie nic na ten temat nie wiadomo, ale raczej nie przemalują tak któregoś szczęśliwca?
Pożegnanie wagonów 13N - 5.01.2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Właśnie on był "szczęśliwcem" imprezowym, bo był liniową solówką i motorniczowie z KMKM odpowiednio zadziałali, żeby go wtedy przemalować. Jak już zabytkowe parówki zostaną zrobione na zabytki to będziesz miał swoje kremowe malowanie...ZEA_R-0 pisze:Dziwi mnie, że kremowej parówki nie zostawią. Pewnie nic na ten temat nie wiadomo, ale raczej nie przemalują tak któregoś szczęśliwca?
A co do zdjęć - myślisz, że w TW ktoś o tym myśli? Parada ma być to będzie. I tyle.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Nawet sprawnie poszła ta parada - przynajmniej trasa I. Miło też, że chętni mogli się przejechać również wagonami technicznymi na linii 13N (te wagony, wraz z #407 zapewniały chyba takie dodatkowe kursy, bo jeździły tuż przy zwykłych składach). Dobrze widziałem, że na paradzie nie pojawił się skład 400+642 oraz Swing? 
Tak, te tramwaje nie pojawiły się w paradzieashir pisze:Nawet sprawnie poszła ta parada - przynajmniej trasa I. Miło też, że chętni mogli się przejechać również wagonami technicznymi na linii 13N (te wagony, wraz z #407 zapewniały chyba takie dodatkowe kursy, bo jeździły tuż przy zwykłych składach). Dobrze widziałem, że na paradzie nie pojawił się skład 400+642 oraz Swing?
- pieszy pasażer
- Kontakt:
użytkownik komunikacji miejskiej, czytający forum w celach poznawczych; fan tramwajów i zwolennik rozwoju sieci tramwajowej
http://tramwajowy.blogspot.com/ - zapraszam
http://tramwajowy.blogspot.com/ - zapraszam
A ja zapraszam do obejrzenia kilkunastu zdjęć pod tym adresem
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
-
Autobus Czerwon
- Kontakt: