Inne
Moderator: Emyl
Przeglądając posty z dużymi obrazkami viewtopic.php?p=824063#824063 nasuwa mi się spostrzeżenie, że opcja [spoiler] byłaby dość przydatna na forum.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dziś też jest źlepawcio pisze:Dziś było jakoś szczególnie źle, ale od jakiegoś czasu był taki problem codziennie z rana. Zobaczymy jutro.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Matrix2441
To jest podobny temat: viewtopic.php?t=3655&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zaginam czasoprzestrzeń.
A tak na serio, co się dzieje? Post Bastiana z wczoraj z 1:55 wyświetla się, jako post wysłany dzisiaj. 
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Zmiana czasu zapewne... Serwer ze skryptem nie mogą się dogadać która jest godzina i w której strefie czasowej... I tak będzie co pół roku dopóki ktoś wreszcie tego nie zmieni...sprinter pisze:Zaginam czasoprzestrzeń.A tak na serio, co się dzieje? Post Bastiana z wczoraj z 1:55 wyświetla się, jako post wysłany dzisiaj.
To było za pierwszym wejściem? Używałeś chwilę wcześniej szukajki, albo odświeżałeś stronę przed całkowitym wczytaniem, bo długo to trwało? Jeśli tak, albo jeśli robiłeś coś podobnego: it's not a bug, it's a feature!primoż pisze:Wchodzę w listę nieprzeczytanych postów, a tam miast listy tematów wyświetlił mnie się komunikat, że za szybko przeglądam forum i mam spróbować za kilka sekundOdświeżenie forum pomogło.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czemu animowany avatar mi się nie animuje? 
EDIT: Chyba warseer nie lubi być serwerem. Podesłałem lokalnie.
EDIT: Chyba warseer nie lubi być serwerem. Podesłałem lokalnie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.