Plany remontowe Tramwajów Warszawskich
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przy Pankiewicza nijak nie rozwiązuje kwestii dojścia do przystanku od stacji kolejowej (co pozwoli zdjąć sporo pasażerów z przejścia podziemnego i skrzyżowania w ogóle), które z przyczyn oczywistych (różnica poziomów) na przejściu podziemnym nie traci (a potencjalnie nawet zyskuje - nie kapie na głowę i takie tam zalety metra).
No i chiałbym zobaczyć, jak to w koordynacji pracuje z Emilii Plater i Chałubińskiego, bo oczywiście etapowanie przejścia pieszych jest "nieludzkie"...
No i chiałbym zobaczyć, jak to w koordynacji pracuje z Emilii Plater i Chałubińskiego, bo oczywiście etapowanie przejścia pieszych jest "nieludzkie"...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak rozumiem w tym samym czasie będą wymieniać krzyżak przy Centralnym?MeWa pisze:Peron tramwajowy w Centrum w stronę Pragi będzie wydłużany. A czy poszerzany i czy wywalą tę wiatę? To by się przydało...
Oprócz tego remont 190 m torowiska.
http://www.rynek-kolejowy.pl/39229/_War ... peron_.htm
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Że co proszę?pawcio pisze:rondo Gierka.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przez niektórych, jak np. dyrektora Witka. A inni na niego w tym momencie dziwnie patrzą, nawet jeśli wiedzą, o co chodzi.pawcio pisze:Ogólnie w mieście.
Prosiłbym, żeby tej nazwy na forum nie używać
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Brednie. Nazwa ta pojawia się powszechnie w dokumentach miejskich. Nie tylko komunikacyjnych. To, że na ulicy nie jest używana jest zupełnie inną kwestią.MichalJ pisze:Nie. Naprawdę poza środowiskiem ZTM/ZDM/TW/MZA nikt o takiej "nazwie" nie słyszał, dopóki prasa nie napisała. Ty jesteś w środku tego środowiska, to trudno ci to zauważyć.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.