Jacek Z. pisze:ER75 z EN57 w tandem raczej trudno połączyć.
Serio?
Jacek Z. pisze:Zresztą FLIRT-y na Dęblin raczej nie chodzą, a na Siedlce, gdy nie ma zapotrzebowania na dwa, jedzie jeden (czasem też zdarza się, że na "podwójnym" kursie jedzie dla odmiany jeden), plus - jak widać niżej - są potrzebne na KML.
Jak widać, nie zawsze gdy nie ma zapotrzebowania na dwa, to jedzie jeden.
Jacek Z. pisze:BTW, a co z tymi piętrusami na (m.in.) Dęblin przez Śródmieście obiecywanymi w radio?

Pewnie tak samo, jak z piętrusami przez Śródmieście obiecywanymi przez internet w relacji KM103 (sic!!!).
Jacek Z. pisze:Jak dotąd widywałem kiedyś tylko push-pulla który ok. 11-12 wracał do Wa-wy przez Dęblin, chyba z Radomia, ale kursu do Dęblina z Wawy nie było...
Właściwie była. Jeszcze rok temu jeździł o dziwacznej porze. Startował przed świtem z Zachodniego, w Dęblinie zawracał i ok. 12 wracał na Zachodni. Nikt nie wie, czemu. Pewnego dnia zamiast niego pojawił się trup i tak zostało. Nawet przez jakiś czas zjeżdżał na Centralny.
Ekspres Radom-Dęblin-Warszawa też był. Strasznie dziwnie jeździł. Czasami zatrzymywał się w Pilawie, czasami nie, czasami odbijał od Pilawy tą samą trasą, co TLKi, czasami nie odbijał i nie zatrzymywał się w Otwocku.
Przy okazji... jest taki plakat KM reklamujący ofertę "Bilet do Otwocka". I na tym plakacie widnieje para ludzi stojących przed dworcem, a obok nich stoi... Flirt.
Chwilka, mam go.
http://mazowieckie.com.pl/g2/oryginal/2 ... f68a58.jpg
Dopiero zauważyłem, że ten koleś ma gitarę.