Posty i tematy
Moderator: Emyl
Znowu są błędy, np. błąd 500. W "Pożarach w stolicy" dodawałem i edytowałem post z 5 razy - raz pół postu mi wycięło. Zrobi się tam straszny bałagan, jak nagle ujawni się wszystko, co pisałem i wszystkie kolejne edycje wiadomości.
[ Dodano: |26 Lut 2013|, 2013 06:20 ]
Znowu są błędy, np. błąd 500. W "Pożarach w stolicy" dodawałem i edytowałem post z 5 razy - raz pół postu mi wycięło. Zrobi się tam straszny bałagan, jak nagle ujawni się wszystko, co pisałem i wszystkie kolejne edycje wiadomości.
[ Dodano: |26 Lut 2013|, 2013 06:20 ]
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Znowu wyskakują błędy przy wysyłaniu wypowiedzi (post mimo komunikatu o błędzie się pojawia), przy czym nie widzę ostatnich wypowiedzi w tematach, chociaż te posty tam są, w niektórych podforach w miejscu informacji o ostatnim poście jest nic.
-
bartoni722
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Jakby nie dało się nawiązać połączenia z forum, albo jakbym miał internet 128 kbps
po 2 minutach "mielenia" się udało. Z innymi PW (sztuk 10) nie miałem takich problemów
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
No to chyba całe forum musi przez ten aparat przechodzić, bo spowolniło strasznie. Chyba, że zaimplementowałeś rozważaną niegdyś opcję wbudowanego alkomatu 
3/4 postów jakie wysyłam w dziale "Wszystko i Nic" kończy się informacją o błędzie. w Rezultacie nigdzie nie ma napisane, że dodałem nowy post...chyba, że się wejdzie w wątek.
Przed chwilą utworzyłem nowy temat w tym dziale... oczywiście pojawił mi się ten komunikat. No i tu powstaje problem, skoro jedyna możliwość przeczytania tego wątku jest wtedy kiedy się wejdzie w dany wątek... no ale skoro z zewnątrz nigdzie nie można zobaczyć, że coś dodałem to tego wątku... nie ma.
Przed chwilą utworzyłem nowy temat w tym dziale... oczywiście pojawił mi się ten komunikat. No i tu powstaje problem, skoro jedyna możliwość przeczytania tego wątku jest wtedy kiedy się wejdzie w dany wątek... no ale skoro z zewnątrz nigdzie nie można zobaczyć, że coś dodałem to tego wątku... nie ma.
-
Krzysiek_S