Solaris Urbino 18

Moderatorzy: JacekM, Dantte

Awatar użytkownika
IndeX148
Kontakt:

Post autor: IndeX148 » 01 wrz 2006, 12:51

Klima może nie działa bo jest cała zasyfiona?? 8-[

Awatar użytkownika
Jamnik

Post autor: Jamnik » 02 wrz 2006, 8:27

IndeX148 pisze:Klima może nie działa bo jest cała zasyfiona?? 8-[
Nie działa, bo kierowcy nie dostają SMS-ów. :grin:

Awatar użytkownika
Santos
Zbanowany

Post autor: Santos » 02 wrz 2006, 10:01

Jamnik pisze:
IndeX148 pisze:Klima może nie działa bo jest cała zasyfiona?? 8-[
Nie działa, bo kierowcy nie dostają SMS-ów. :grin:
A ja napisze pochwałe dla kierowcy z R7,który wczoraj na zajezdni wypowiedział sie o klimie w SU18 :D Nawet jak dostałby sms,aby włączyc klime to i tak by nie włączył :D bo po co :?: żeby bydło jechało wygodnie,a następnego dnia opieprzyło kierowce ze klima nie jest ustawiona na maxa.Najlepiej w te upały to by jeszcze nadmuchy cieplne włączył zeby bydło jechało jak w saunie :D i było by git :D

Awatar użytkownika
Jamnik

Post autor: Jamnik » 02 wrz 2006, 10:34

Santos pisze:A ja napisze pochwałe dla kierowcy z R7,który wczoraj na zajezdni wypowiedział sie o klimie w SU18 :D Nawet jak dostałby sms,aby włączyc klime to i tak by nie włączył :D bo po co :?: żeby bydło jechało wygodnie,a następnego dnia opieprzyło kierowce ze klima nie jest ustawiona na maxa.Najlepiej w te upały to by jeszcze nadmuchy cieplne włączył zeby bydło jechało jak w saunie :D i było by git :D
Ma racje, ale potem go sprawdzą, że nie włączył klimy i co będzie? [-X

Awatar użytkownika
Santos
Zbanowany

Post autor: Santos » 02 wrz 2006, 10:35

Jamnik pisze:
Santos pisze:A ja napisze pochwałe dla kierowcy z R7,który wczoraj na zajezdni wypowiedział sie o klimie w SU18 :D Nawet jak dostałby sms,aby włączyc klime to i tak by nie włączył :D bo po co :?: żeby bydło jechało wygodnie,a następnego dnia opieprzyło kierowce ze klima nie jest ustawiona na maxa.Najlepiej w te upały to by jeszcze nadmuchy cieplne włączył zeby bydło jechało jak w saunie :D i było by git :D
Ma racje, ale potem go sprawdzą, że nie włączył klimy i co będzie? [-X
to juz chyba emerytowany kierowca to leje na to :D

Tm

Post autor: Tm » 02 wrz 2006, 11:05

Santos pisze:to juz chyba emerytowany kierowca to leje na to :D
to teraz już nie jest kierowcą? to zalicza się do bydła, nie?
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 02 wrz 2006, 11:05

Ale bajdurzenie... pasażer chce klimę, to ma tę klimę dostać i nic tu dogadania kierownictwu MZA, a co dopiero kierowcy, którego obowiazkiem jest wykonywanie poleceń służbowych.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 02 wrz 2006, 11:24

No cóż kierowca, który ma pasażerów na bydło, to zwykły cham i nie sądzę żeby zasługiwał na pracę w ZTM. :neutral:
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

mobil one
Kontakt:

Post autor: mobil one » 02 wrz 2006, 11:28

Colony pisze:w ZTM.
Taaaa...Szczególnie w ZTM.
:D :D :D
Linia 155: 1966-2011

155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)

WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 02 wrz 2006, 11:32

Ja akurat zrozumiałem, o co chodzi Koledze Colony'emu.
Zresztą, z punktu widzenia pasażera ma rację - płaci za bilet ZTMowi, więc ma prawo wymagać, żeby na liniach organizowanych przez ZTM nie jeździli nieuprzejmi kierowcy czy motorniczy. Bez względu na to, czy zatrudnia ich MZA, Connex czy inne TW.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
Jamnik

Post autor: Jamnik » 02 wrz 2006, 11:44

inż. Glonojad pisze:Ale bajdurzenie... pasażer chce klimę, to ma tę klimę dostać i nic tu dogadania kierownictwu MZA, a co dopiero kierowcy, którego obowiazkiem jest wykonywanie poleceń służbowych.
Uważasz, że pasażerowie sami powinni decydować, czy klima ma być włączona czy nie? :shock:

Awatar użytkownika
Santos
Zbanowany

Post autor: Santos » 02 wrz 2006, 11:47

Jamnik pisze:
inż. Glonojad pisze:Ale bajdurzenie... pasażer chce klimę, to ma tę klimę dostać i nic tu dogadania kierownictwu MZA, a co dopiero kierowcy, którego obowiazkiem jest wykonywanie poleceń służbowych.
Uważasz, że pasażerowie sami powinni decydować, czy klima ma być włączona czy nie? :shock:
trzeba spojrzec prawdzie w oczy :-$ większa część pasażerów to bydło nie z tej ziemii :-?

[ Dodano: 2006-09-02, 11:49 ]
Colony pisze:No cóż kierowca, który ma pasażerów na bydło, to zwykły cham i nie sądzę żeby zasługiwał na pracę w ZTM.
no tak,a pasażer odnoszący sie do kierowcy ordynarnie,demolujący autobus itp to juz nie jest cham ](*,)

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 02 wrz 2006, 12:41

Jamnik pisze:
Jak pasażerowi duszno, to kierowca powinien albo otworzyć okna, a jeśli to nie pomoże, włączyć klimę.
Zresztą, zacznijmy od tego, co napisał Santos:
awet jak dostałby sms,aby włączyc klime to i tak by nie włączył :D bo po co :?: żeby bydło jechało wygodnie,a następnego dnia opieprzyło kierowce ze klima nie jest ustawiona na maxa.Najlepiej w te upały to by jeszcze nadmuchy cieplne włączył zeby bydło jechało jak w saunie
- czyli mówimy o sytuacji, że dostaje kierowca poleceni służbowe, którego nie realizuje.
Mam szczerą nadzieję, że ludzie z taką postawą nie będą mieli nigdy nic wspólnego z pracą w transporcie zbiorowym.

[ Dodano: 2006-09-02, 12:43 ]
Santos pisze: trzeba spojrzec prawdzie w oczy :-$ większa część pasażerów to bydło nie z tej ziemii :-?
Bzdura.

no tak,a pasażer odnoszący sie do kierowcy ordynarnie,demolujący autobus itp to juz nie jest cham ](*,)
A ktoś powiedział, że nie jest? Mówimy o chamskim zachowaniu, które proponujesz kierowcom jako optymalne.

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 02 wrz 2006, 16:11

c
Santos pisze:no tak,a pasażer odnoszący sie do kierowcy ordynarnie,demolujący autobus itp to juz nie jest cham ](*,)
Chamstwem się na chamstwo nie odpowiada. Nie ma nic gorszego od zniżania się do poziomu bydła, które jest w istocie jedynie marginesem.

Gdy ktoś odzywa się do kierowcy ordynarnie ten powinien go zwyczajnie olac. Gdy ktoś demoluje autobus to kierowca powinien nawiązac rychły kontakt z policją... i nie ma w tym k*rwa żadnej konfidencji Jacku.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

Awatar użytkownika
MZ
Słońce Radomia
Kontakt:

Post autor: MZ » 02 wrz 2006, 16:39

Santos pisze:większa część pasażerów to bydło nie z tej ziemi
:arrow: Zaliczasz się do większości, czy do mniejszości ze swoimi poglądami?
Ciekawe, jak ten kierowca okazuje swój stosunek do pasażerów. Bo jeśli wprost, to kiedyś trafi kosa na kamień.

ODPOWIEDZ