Też takie trochę nie poważne ze strony ZTMu, coś co od początku i tak jest planowo niskie. To ja mam na zakończenie dyskusji pytanie o wysokie N02, prawda czy mit?Domas pisze:Też atrapa.
Gdzie jeszcze można spotkać Ikarusy?
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
186 dalej rozkładowo jest wysokie a jest 100% niskiej.ashir pisze:Też takie trochę nie poważne ze strony ZTMu, coś co od początku i tak jest planowo niskie. To ja mam na zakończenie dyskusji pytanie o wysokie N02, prawda czy mit?Domas pisze:Też atrapa.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Tak, bo w wykazie taka brygada jest oznaczona jako niska.Autobus Czerwon pisze:Ale z tą atrapą to chodzi o to że kurs jest rozkładowo wysoki a dyspozytor i tak ma obowiązek niskacza wysyłać?
Ale 2 brygady miało i chyba tak będzie nadal, więc nie ma problemu, żeby były Ikarusy?Domas pisze:Na N02 większość nadal będzie z Mobilisu, więc...
Co to w ogóle za jaja? ZTM planuje od początku niskie a w rozkładach dla pasażerów podaje wysokie? Kpiny jakieś, co to za traktowanie pasażerów? Pocięli linię do pół godziny i połowę kursów oznaczyli jako wysokie... A jak osoba niepełnosprawna będzie chciała skorzystać? Nie pójdzie na "wysoki" kurs bo ZTM ma taką osobę gdzieś, niech sobie czeka pół godziny na niski kurs, ale bzdurne wykrzykniki o różnie rozumianej "ograniczonej dostępności" to robi...
Ale oczywiście to pewnie taktyka ZTMu: "Potniemy linie, damy jej dupny kraniec, żeby nigdzie nie dowoziła i, o! Wstawimy wysoką podłogę. Teraz to już na pewno nikt nie będzie tym jeździł i za 1-2 miesiące skasujemy". No brawo za takie podejście...
Ale oczywiście to pewnie taktyka ZTMu: "Potniemy linie, damy jej dupny kraniec, żeby nigdzie nie dowoziła i, o! Wstawimy wysoką podłogę. Teraz to już na pewno nikt nie będzie tym jeździł i za 1-2 miesiące skasujemy". No brawo za takie podejście...

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
Nie musi czekać, wystarczy, że wyjdzie z domu na ten niski kursCzotyk pisze:A jak osoba niepełnosprawna będzie chciała skorzystać? Nie pójdzie na "wysoki" kurs bo ZTM ma taką osobę gdzieś, niech sobie czeka pół godziny na niski kurs, ale bzdurne wykrzykniki o różnie rozumianej "ograniczonej dostępności" to robi...
27-06-2011/zm.A
4 harmonijkowce na Tarchominie: 2418
01/E-8, 2952
011/186, 3144
012/E-8, 5121
014/186
http://omni-bus.eu/omnigaleria/thumbnai ... pby&uid=51
http://omni-bus.eu/omnigaleria/thumbnai ... pby&uid=51
-
bartoni722
Czotyk pisze:Nie pójdzie na "wysoki" kurs bo ZTM ma taką osobę gdzieś, niech sobie czeka pół godziny na niski kurs, ale bzdurne wykrzykniki o różnie rozumianej "ograniczonej dostępności" to robi.
No to zakładamy, że niepełnosprawny zagląda na stronę ZTMu i okazuje się, że zamiast pojechać autobusem, który będzie za 15 min musi pojechać tym za 45. Hę?pewu pisze:Nie musi czekać, wystarczy, że wyjdzie z domu na ten niski kursCzotyk pisze:A jak osoba niepełnosprawna będzie chciała skorzystać? Nie pójdzie na "wysoki" kurs bo ZTM ma taką osobę gdzieś, niech sobie czeka pół godziny na niski kurs, ale bzdurne wykrzykniki o różnie rozumianej "ograniczonej dostępności" to robi...

O wózku (przynajmniej ja
). Gdybym był na wózku i chciał gdzieś pojechać ale patrząc w rozkład widzę, że zamiast móc wyjść za 15 min muszę wyjść za 45 bo się do ikarusa z wózkiem nie wgramolę to byłbym niepocieszony.
Pół godziny w plecy. Czy komunikacja jest już tak niepewna, że nawet najmniejszą podróż trzeba planować z jednodniowym wyprzedzeniem?