Raczej saga "Robert odchodzi do Bayernu"Saga pt. "Robert odchodzi z klubu" wydaje się zakończona.
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Może odejść do Bayernu, jeśli faktycznie Bayern go chce albo do klubu gorszego niż Borussia. Nikt naprawdę poważny nie powinien go kupować, bo narazi się na transferową wpadkę. W Bayernie dochodzi element osłabienia rywala, dlatego ci mogą Lewandowskiego chcieć.M_Szymkowiak pisze:Raczej saga "Robert odchodzi do Bayernu"Saga pt. "Robert odchodzi z klubu" wydaje się zakończona.BVB ponoć podała że do Bayernu nie odejdzie, ale czy tylko jeden Bayern na świecie..
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Porażka z Maltą motywuje do sukcesów, jak widaćTOMEK pisze:Armenia prowadzi z Danią 2:0 w el. MŚ, zanosi się na sporą sensację!
[ Dodano: Wto 11 Cze, 2013 21:35 ]
Już 3:0
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
4:0
[ Dodano: Wto 11 Cze, 2013 22:11 ]
No właśnie gdyby Armenia wygrała z Maltą to z dwunastoma punktami byłaby teraz na drugim miejscu w grupie, za Włochami. W sumie patrząc na pozycję w grupie Danii to ta porażka nie dziwi, ale spokój i wykończenie akcji, po których padały bramki dla Armenii zadziwiające.
[ Dodano: Śro 12 Cze, 2013 01:20 ]
Oglądałem ostatnio dwa mecze Argentyny, z Kolumbią(0:0) i Ekwadorem(1:1), który się przed chwilą skończył. W obydwu meczach około '60 minuty na boisko wchodził Messi zmieniając któregoś z zawodników i przejmował opaskę kapitana od Mascherano. Wydaje mi się to trochę dziwne, bo zazwyczaj jeżeli "etatowy" kapitan jest wśród rezerwowych i ewentualnie dopiero w trakcie meczu wchodzi na boisko to ten który go zastępuje w tej roli gra już do końca będąc kapitanem. Tym bardziej, że Messi po kontuzji nie jest w formie (zresztą nic nie zdziałał na boisku) i nawet w trakcie jakiś nieporozumień trzyma się z boku. A była z Ekwadorem taka sytuacja, że Mascherano został zwieziony na noszach po za boisko, a jak czekał przy linii bocznej, żeby wrócić na boisko to dostał czerwona kartkę, po czym wyzwiązała się przepychanka z udziałem działaczy, piłkarzy i ekwadorskiej policji. Generalnie nie rozumiem tej sytuacji, muszę obejrzec jakieś powtórki.
[ Dodano: Wto 11 Cze, 2013 22:11 ]
No właśnie gdyby Armenia wygrała z Maltą to z dwunastoma punktami byłaby teraz na drugim miejscu w grupie, za Włochami. W sumie patrząc na pozycję w grupie Danii to ta porażka nie dziwi, ale spokój i wykończenie akcji, po których padały bramki dla Armenii zadziwiające.
[ Dodano: Śro 12 Cze, 2013 01:20 ]
Oglądałem ostatnio dwa mecze Argentyny, z Kolumbią(0:0) i Ekwadorem(1:1), który się przed chwilą skończył. W obydwu meczach około '60 minuty na boisko wchodził Messi zmieniając któregoś z zawodników i przejmował opaskę kapitana od Mascherano. Wydaje mi się to trochę dziwne, bo zazwyczaj jeżeli "etatowy" kapitan jest wśród rezerwowych i ewentualnie dopiero w trakcie meczu wchodzi na boisko to ten który go zastępuje w tej roli gra już do końca będąc kapitanem. Tym bardziej, że Messi po kontuzji nie jest w formie (zresztą nic nie zdziałał na boisku) i nawet w trakcie jakiś nieporozumień trzyma się z boku. A była z Ekwadorem taka sytuacja, że Mascherano został zwieziony na noszach po za boisko, a jak czekał przy linii bocznej, żeby wrócić na boisko to dostał czerwona kartkę, po czym wyzwiązała się przepychanka z udziałem działaczy, piłkarzy i ekwadorskiej policji. Generalnie nie rozumiem tej sytuacji, muszę obejrzec jakieś powtórki.
Czerwona kartka za kopnięcie kierowcy meleksa - jeszcze takiego kretyństwa w wykonaniu piłkarza chyba nie widziałem... http://sports.yahoo.com/blogs/soccer-di ... 27275.htmlTOMEK pisze: Oglądałem ostatnio dwa mecze Argentyny, z Kolumbią(0:0) i Ekwadorem(1:1), który się przed chwilą skończył. W obydwu meczach około '60 minuty na boisko wchodził Messi zmieniając któregoś z zawodników i przejmował opaskę kapitana od Mascherano. Wydaje mi się to trochę dziwne, bo zazwyczaj jeżeli "etatowy" kapitan jest wśród rezerwowych i ewentualnie dopiero w trakcie meczu wchodzi na boisko to ten który go zastępuje w tej roli gra już do końca będąc kapitanem. Tym bardziej, że Messi po kontuzji nie jest w formie (zresztą nic nie zdziałał na boisku) i nawet w trakcie jakiś nieporozumień trzyma się z boku. A była z Ekwadorem taka sytuacja, że Mascherano został zwieziony na noszach po za boisko, a jak czekał przy linii bocznej, żeby wrócić na boisko to dostał czerwona kartkę, po czym wyzwiązała się przepychanka z udziałem działaczy, piłkarzy i ekwadorskiej policji. Generalnie nie rozumiem tej sytuacji, muszę obejrzec jakieś powtórki.
Co do opaski kapitańskiej - w Europie faktycznie jest tak jak mówisz, ale jak sobie obejrzysz np kilka meczów z krajów bliskiego wschodu, to tam jak wchodzi jakaś "gwiazda" to nie dość, że dostaje opaskę to jeszcze prawie pokłony poprzedni kapitan bije...
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
To prawda, byli blisko awansu do baraży, w decydującym meczu przegrali z Irlandią w Dublinie. Ale jednak Dania w ciągu ostatnich kilkunastu lat grała w każdych ME i MŚ z pierwszego miejsca w grupie, a Słowacja, z którą Armenia wygrała dwukrotnie w eliminacjach EURO 2012 tylko raz w RPA.fik pisze:Sensację? Co najwyżej drobną niespodziankę, Armenia świetnie zaprezentowała się już w eliminacjach do Euro.TOMEK pisze:Armenia prowadzi z Danią 2:0 w el. MŚ, zanosi się na sporą sensację!