Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
- Bastian
- Sułtan Maroka
Albo przeciwnie, miałby same drzwi 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Poprawiłem. Tak, foteli
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Pojawiło się wreszcie ogłoszenie - opis w strawnej formie tutaj
Z innej beczki - dla miłośników spraw technicznych trochę nowych zdjęć wagonów 120Na Swing, w tym szczegółowe zdjęcia wózków http://tramwar4.republika.pl/tw120na.html
Z innej beczki - dla miłośników spraw technicznych trochę nowych zdjęć wagonów 120Na Swing, w tym szczegółowe zdjęcia wózków http://tramwar4.republika.pl/tw120na.html
" Termin realizacji całości zamówienia to 31 październik 2020r., przy czym pierwszy tramwaj ma dotrzeć w styczniu 2015r. a ostatni - do 31 października 2015r. "mkm101 pisze:Pojawiło się wreszcie ogłoszenie - opis w strawnej formie tutaj
To która data końcowa jest właściwa?
Nota bene w 2020 r. - podobnie jak we wszystkich innych - jest tylko jeden październik, a nie trzydzieści jeden...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A może by który przeczytał dokumenty?
za: http://www.tw.waw.pl/zampubl/NZ-105-201 ... wieniu.pdfTermin zakończenia realizacji zamówienia wskazany w sekcji II.3 termin (31.10.2020 r.) jest terminem, do końca
którego będą wykonywane naprawy powypadkowe.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pięciu chętnych to nie jest jednak zły wynik.
Czyżby zmieniła się koncepcja wzornictwa Jazza od tej, pokazywanej w ofercie? Gdański Jazz, dziwnie podobny do marsylskiego Flexity. jest niezbyt urodziwą koncepcję. Mam szczerą nadzieję, że jednak warszawski będzie zgodny z tym, co pokazywano w ofercie. W Europie zanieśliby się śmiechem, że zamiast wypracować sobie własny, autorski design (jak to robi Alstom czy Bombardier zrobił dla Berlina) Warszawa ma tramwaje niezbyt efektownie "zainspirowane" tym co już od paru lat jeździ w Marsylii.
15/12/2005-12/7/2019
-
Autobus Czerwon
- Kontakt: