starejashir pisze:Ze starej czy nowej?
Quo vadis, MZA?
ZTM się nie zgodził na przesunięcie terminu i następne wozy oraz kierowcy odchodzą 31 sierpnia. Na pewno na Stalową , czy no Ostrobramską też , nie wiem. Jestem na urlopie więc mam zdawkowe informację. Stalowa potwierdzona jednak na 100%.Pawel_ pisze:Kolejne relokacje wozów i kierowców odroczone o miesiąc.
Dlatego ze ZTM zmienia rozkłady. Wozy ze Stalowej nie będą jechały na Przejeździe Technicznym np. Na Metro Młociny aby kursować na 708 które ma obecnie Redutowa. To jest od cholery zmian , które ZTM ma już zaplanowane i nie będzie tego znów zmieniać na 30 dni.ashir pisze:A w ogóle to dlaczego ZTM dyktuje warunki kiedy MZA ma przenosić wozy i gdzie?Przecież to chyba na rękę ZTMowi, żeby jak najdłużej na Redutowej stacjonowały autobusy. Później będzie nie równomierna ilość autobusów na obydwu brzegach w stosunku do zapotrzebowania.
A tak to będą mogły wyjechać i zjechać jako 156/N02? Skoro Przejazdy Techniczne dla MZA jednak nie są płatne to czemu ZTM o to się martwi? Przy ajentach takiej troski nie ma.Sadek pisze:Wozy ze Stalowej nie będą jechały na Przejeździe Technicznym np. Na Metro Młociny aby kursować na 708 które ma obecnie Redutowa.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bo płaci. I tak był bardzo łaskawy w tolerowaniu różnych dziwactw...ashir pisze:A w ogóle to dlaczego ZTM dyktuje warunki kiedy MZA ma przenosić wozy i gdzie?![]()
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Za darmo to jest ser w pułapce na myszy. Wszystko wychodzi w wozokm, który jest sporo wyższy, niż u prywaciarzy...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wjeżdżam dziś na plac R-10 a tu koparka i jakieś ślady mrówczej pracy celem dostosowania kawałka placu(Po byłym pawilonie ) do miejsca parkingowego dla nabytków z Redutowej..To potwierdza tezę o ponownej relokacji od września. A jeśli chodzi o nowe SU18 to już jadą na Stalową więc wszędzie zrobi się tłoczno i gwarno...
Każdy z nas sam sobie wystawia wobec innych wizytówkę. Każdy dzień to próba..Chcesz coś zmienić zacznij od siebie.
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Ostrobramska też... Czy z wozami? Podobno nie, ale kto ich tam wie...Sadek pisze:ZTM się nie zgodził na przesunięcie terminu i następne wozy oraz kierowcy odchodzą 31 sierpnia. Na pewno na Stalową , czy no Ostrobramską też , nie wiem. Jestem na urlopie więc mam zdawkowe informację. Stalowa potwierdzona jednak na 100%.Pawel_ pisze:Kolejne relokacje wozów i kierowców odroczone o miesiąc.
-
marco_wawa