Dla kierowców oczywiście, ale w dobie wszelkich oszczędności chociaż na wakacje mogli by jedną brygadę obciąć. Jak na takim 190 w DS po godzinnym półkursie jest rozkładowo tylko 10 minut postoju (a często wychodzi mniej z uwagi na korki czy nadmierny tłok w Centrum), to tu i tak by lepiej było.Domas pisze:Moim zdaniem jest idealnie.
Postoje na krańcach
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Matrix2441
Na 190 jak nie ten, to następny. Na 514 jak nie ten, to żaden. Czujesz różnicę.
A oszczędności dla ZTM-u z takiej zmiany są prawie żadne. Tyle co dwa kursy dojazdowe dziennie.
A oszczędności dla ZTM-u z takiej zmiany są prawie żadne. Tyle co dwa kursy dojazdowe dziennie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A czemu takie 6/188 trzy razy z rzędu stoi po południu na lotnisku po pół godziny (ostatnie trzy postoje)? A gdyby tak buchnąć jeden dodatek kosztem postojów na lotnisku właśnie?
- R-9 Chełmska
Jak to teraz wygląda w Powsinie na 519? Były postoje ponad 40 minut, a tu widzę jakiś dodatkowy kurs do Powsina o 15 w odstępie 15 minut, a potem z Powsina dalej jest 30. To tam coś stoi ponad godzinę czy też te wcześniejsze nie mają aż tak długich postojów
A ten kurs to jakiś "szkolny" czy tak jakoś wyszło?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W obu szczytach. Ci, którzy zatykają wylotówki po południu rano jadą do pracy samochodem. Nawet jeśli zazwyczaj nie jeżdżą autem, to w ten szczególny dzień wybierają transport indywidualny. I przy odrobinie szczęścia można spędzić w Ursusie dobrych kilka godzin próbując z Ursusa wyjechać.Pawel_ pisze:Ale że rano?Domas pisze:W piątki zawsze jest największy burdel w tamtych okolicach.. ja czasami mam problem się przebić na jednośladzie, a co dopiero Ty autobusem.
Dziś miałem 187 i muszę powiedzieć że jedyną stratę jaką miałem to objazd trasy w kierunku Stegny
. No ale mi się trafiła brygada Malinowa. Jak wjeżdżałem o 8.00 do Ursusa widziałem od przystanku Lalki korek do Ursusa-Ratusz po 20 minutach postoju i moim przelocie do Lalki korka już nie było..
Normalnie Miałem Fuksa 
Każdy z nas sam sobie wystawia wobec innych wizytówkę. Każdy dzień to próba..Chcesz coś zmienić zacznij od siebie.
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg