Zmiany obsługowe - listopad 2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Na 527 to rezerwa z ITS-u, który nie miał wcześniej pełnego planu.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Bodajże jedna brygada z Ostrobramskiej. Na przeguba.ashir pisze:Skąd się wezmą dodatkowe brygady na zasilenie 114 (odcinek Metro Młociny - Młociny-UKSW)
Pięciu dodatkowych kursów w godzinę jedną brygadą nie zrobią...
Dobra, pogrzebałem sobie tu i tam:
Stalowa
20/114;
Ostrobramska
21/114;
Kleszczowa
22/114.
Reszty nie wygrzebałem. Albo źle grzebałem.![;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Stalowa
Ostrobramska
Kleszczowa
Reszty nie wygrzebałem. Albo źle grzebałem.
A linia CZAJKA obsługiwana 3 przegubowcami jutro i 2 sztukami w niedzielę z Ostrobramskiej to co to za cudo? Ma to jakiś związek z organizacją szczytu klimatycznego na Stadionie Narodowym i uruchomieniu linii dla tych gości, która pewnie będzie obsługiwana hybrydami? 
-
Krzysiek_S
Dzień Otwarty , niestety miejsc już nie ma.
http://www.mpwik.com.pl/o-firmie/aktual ... kow-czajka
http://www.mpwik.com.pl/o-firmie/aktual ... kow-czajka
A dzięki.
Szkoda, bo chętnie bym odwiedził Oczyszczalnię Ścieków "Czajka", a tak to tylko mogę się jedynie nacieszyć "Czajką" z pokładu 741. 
-
michał1984
Czy Ja się mylę czy za 011/118 mobilis od Redzi dostał 6/122?ashir pisze:Od wtorku Stalowa będzie obsługiwała 011/118, dlatego po jednej wtyczce rano i po południu na 500 trzeba było zawiesić.
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Na 122 i Mobilis, i Redutowa mają tyle samo brygad, co przed zamknięciem Gwiaździstej.
-
michał1984
Dobra pytałem bo na 122 widziałem mobilisa wcześniej była redutowa myślałem powstała wymiana.sprinter pisze:Na 122 i Mobilis, i Redutowa mają tyle samo brygad, co przed zamknięciem Gwiaździstej.
To co Redutowa ma niby więcej brygad niż nr3 i wcześniejsze nr6
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Redutowa podniosła plan na solówki o jedną brygadę i obniżyła plan o jedną brygadę przegubową - dostała 6/154, a oddała 12/116, które przejął Mobilis, a ten zwolnił brygadę 7/401 dla Kleszczowej.michał1984 pisze:Dobra pytałem bo na 122 widziałem mobilisa wcześniej była redutowa myślałem powstała wymiana.
To co Redutowa ma niby więcej brygad niż nr3 i wcześniejsze nr6
No i znowu chrzanisz głupoty - plan się nie podniósł...
Na solówki dla Redutowej? To co twoim zdaniem oddała?
Oddała jakąś brygadę na 122 lub 154, nie pamiętam dokładnie.
Właśnie dostała 6/154 w zamian za oddanie 12/116, bo jak zrozumiałem Redutowa ledwo wyrabia z przegubami, natomiast solówki stoją bezczynnie na placu.