Zmiany obsługowe - listopad 2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Ale to było zaraz po świeczkach a nie przy okazji skracania 122.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
R-3 na 114? Serio?
Poważnie i to wyłącznie na skróconej wersji 114 (Metro Młociny - Młociny-UKSW), razem z Stalową i Kleszczową.Domas pisze:R-3 na 114? Serio?
Kogoś solidnie porąbało...
Ty się dziwisz, że Ostrobramska. A ja się dziwię, że Kleszczowa. 
"Kleszczowa" ma jeszcze w miarę blisko na Metro Młociny w porównaniu do "Ostrobramskiej".Pawel_ pisze:Ty się dziwisz, że Ostrobramska. A ja się dziwię, że Kleszczowa.
To ile teraz brygad będzie jeździło na skróconym 114? Brygadę 20 obsłuży Stalowa, brygadę 21 Ostrobramska, brygadę 22 Kleszczowa, a co z ITSem, jakie brygady i jakim taborem będzie to obsługiwał (solówki czy przeguby?). 
- R-9 Chełmska
20 Stalowa, 21 Ostrobramska.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Racja, wcześniej dobrze napisałem, a co z tym ITSem?
Te zajezdnie mają ponadplanowe rezerwy.Domas pisze:Kogoś solidnie porąbało...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
I już w poprzednim tygodniu te zajezdnie pełniły rezerwę na Młocinach, teraz tylko wszystko zostanie wpisane do rozkładu 114. 
Dobra, Redutowa dogorywa, więc poczekaj na zmiany od 01.12.2013.Domas pisze:"Kleszczowa" ma jeszcze w miarę blisko na Metro Młociny w porównaniu do "Ostrobramskiej".Pawel_ pisze:Ty się dziwisz, że Ostrobramska. A ja się dziwię, że Kleszczowa.
Na 303/52 też jeździ dzisiaj Ostrobramska, bo tylko ta zajezdnia ma krótkie solarisy z elektrodechami, a takiego widziałem z daleka.. Ale to chyba dziwadło jednak. Pawel_ chyba nie ucieknie od redutowych linii. 
Dziwadło. Jak się jedzie za inną zajezdnię, to tylko wozem z elektrodechami.
Pod warunkiem, że zakład posiada takie wozy. Ogólnie to nie zawsze w zastępstwie jeździły wozy z elektrodechami, w szczególności jeśli to nie Ostrobramska wyjeżdżała na pomoc.Pawel_ pisze:Dziwadło. Jak się jedzie za inną zajezdnię, to tylko wozem z elektrodechami.