Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Gdzie jeszcze można spotkać Ikarusy?
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Zapomniałeś o 2/705 w DŚ. 
Ja zawsze podaję wykaz tylko na dzień powszedni, bo na świąteczny to nie ma sensu. Nawet nie wiem czy ta brygada rzeczywiście znów jest wysoka, więc nawet nie dodałem dopisku na "dzień powszedni" jak to kiedyś robiłem.sprinter pisze:Zapomniałeś o 2/705 w DŚ.
też. Szczyt klimatyczny.ashir pisze:Stalowa musi puszczać wyłącznie niską podłogę na linie nocne (przynajmniej w dni powszednie od 12 listopada).Ciekawe czy taki sam obowiązek ma Woronicza?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A to takie buty, nie wypada, żeby zagraniczni goście zobaczyli przypadkiem Ikarusa (nawet jak nie będą korzystali z komunikacji miejskiej), a po szczycie klimatycznym pewnie wszystko będzie po staremu?pawcio pisze:też. Szczyt klimatyczny.
Brygada 2/705 w weekendy jest wysoka tylko w rozkładach. W praktyce tak jak było, czyli jest na niskiego przeguba.
Wiemy to, dlatego sprinter już jakiś czas temu usunął tę brygadę z listy - zresztą niepotrzebnie ją wpisywał na listę. 
Już nigdzie.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.