Jak już to Amritbepe pisze:Armit: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... nina_.html
Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
A ja dobrą baraninę lubię. Tylko nie sposób dostać, "bo ludzie nie kupią".
Jak to było?
-Psina drugigo gatunku
-A co to znaczy drugiego gatunku?
-Siekane razem z budą
-Psina drugigo gatunku
-A co to znaczy drugiego gatunku?
-Siekane razem z budą
Popatrz, jaka franca!
Właśnie też mi się tak wydawało, ale tę nazwę skopiowałem skądśFlash8222 pisze:Jak już to Amritbepe pisze:Armit: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... nina_.html
Bo jedno to oryginał, a drugie podróbka, tylko już nie wiadomo, które jest które.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Jakoś w googlach nie mogę znaleźć śladu po kebabie o nazwie "armit".KwZ pisze:Bo jedno to oryginał, a drugie podróbka, tylko już nie wiadomo, które jest które.
Może komuś z armpit się niesłusznie skojarzyło?
W al. Jerozolimskich na wysokości dworca Śródmieście pojawił się swego czasu Amir Kebab, którego logo i czcionka była praktycznie taka sama jak Amrit Kebab. Właściciele Amrita wygrali z nimi sprawę w sądzie i lokal przestał istnieć bodajże na początku tego roku.
Podobnie było z Efesem i Fesem.radeom pisze:W al. Jerozolimskich na wysokości dworca Śródmieście pojawił się swego czasu Amir Kebab, którego logo i czcionka była praktycznie taka sama jak Amrit Kebab. Właściciele Amrita wygrali z nimi sprawę w sądzie i lokal przestał istnieć bodajże na początku tego roku.
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
- kulikowski
7 9 15 128 136 154 172 175 188 208 504 S-2 S-3 RL R8 N32 N38 N88
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Po nazwie to raczej kuchnia emira Kataru. Ale od ciebie nie wymagam rzucenia okiem chociażby do Wikipedii zanim się wypowiesz.
Dzisiaj miałem okazje zjeść wg. mnie najlepsze danie Tureckie
W zeszłym tygodniu na ul. Puławskiej pomiędzy Racławcką a Olkuską otworzył się lokal Evim w którym podawana jest wyśmienita baranina oraz kurczak. Ja wziąłem sobie baraninę z ryżem oraz sałatką. Już wspomniałem, że baranina była wspaniała, ryż również był bardzo smaczny i tak samo wyśmienita sałatka, w której jedynie przeszkadzały mi oliwki. Sosy jogurtowy jest robiony na bazie ayranu i jest idealnie gęsty, sos ostry dobrze kontrastuje z sosem jogurtowym i nie gryzą się.
Gorąco polecam
Gorąco polecam
Sorry, ale nikt nie skorzysta, bo nikt nie chce mieć takiego brzucha... 
Wow, to było na poziomie pani MC Suchar...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja tam się uśmiechnąłem 
Tym niemniej EOT...
Tym niemniej EOT...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow