Moderator: Wiliam
-
Bastian
- Sułtan Maroka
Predator pisze:Bastian pisze:
Temat na prośbę usera przywracam.
A można wiedzieć któż to taki chciał przywrócenia tego tematu (jeżeli oczywiście nie jest to tajemnica wagi bezpieczeństwa forum), i cóż takiego ciekawego ma zamiar zakomunikować w tym wątku

1) Nim zadasz głupie pytanie, poczytaj różne ogłoszenia.
2) Wszystkie te wątki z Czyśćca, w których dopatrzymy się jakiejś wartości, docelowo po oczyszczeniu mają wrócić na KM. Więc nie widzę nic dziwnego w tym, że wrócił ten, czy tamten temat.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Frencher
- Zgryźliwy Tetryk
Jakiś czas temu dowiedziałem się o pewnych zmianach na liniach 718/805 – obecnie się ZTM przygląda sprawie, i jak powiedział dyrektor ZTM powiedział że niedługo będą drobne zmiany wprowadzone w życie.
Ale jak już się przekonałem kilkakrotnie jest tu na forum paru „mędrców” którzy zawsze wiedzieli lepiej

, więc ja tylko sygnalizuje sprawę wcześniej abyście nie byli zdziwieni, a moi „etatowi” oponenci którzy zawsze wiedzą lepiej na pewno teraz rozwiną moją myśl .

Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
-
Bastian
- Sułtan Maroka
Predator pisze:jest tu na forum paru „mędrców” którzy zawsze wiedzieli lepiej
No skoro wiedzieli lepiej, to chyba dobrze?
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Frencher
- Zgryźliwy Tetryk
Tam są mało istotne szczegóły. Ale jest jeszcze „gwóźdź programu” który będzie z punktu widzenia stosunków gminy podwarszawskie-ZTM czymś na miarę rewolucji i nowych standardów.
Na pewno nie będziecie mieli okazji o tym nie przeczytać w gazetach.
[ Dodano: 2006-09-21, 22:49 ]
Bastian pisze:Predator pisze:jest tu na forum paru „mędrców” którzy zawsze wiedzieli lepiej
No skoro wiedzieli lepiej, to chyba dobrze?
Cały szkopów polegał na tym, że nie wiedzieli, a Ja jakoś nie mam nerwów ani czasu ich uświadamiać w tym temacie.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
-
Kleszczu
- Stoi... Sofista?
-
Kontakt:
Czyli jak bomerang wraca linia Marki - Plac Wilsona, albo jeszcze inne ustrojstwo
No nic - pożyjemy- zobaczymy co tam się wykluje.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Bastian
- Sułtan Maroka
Predator pisze:Cały szkopów polegał na tym, że nie wiedzieli
No ty wierdziłeś, że będzie linia na Wilsona na wiosnę, a oni, że nie będzie. Udowodnij mi, że to
ty miałeś rację i taka linia powstała, a nie oni. Jeśli tego nie potrafisz, to przynajmniej nie wmawiaj we mnie głodnych kawałków o tym, jaki to jesteś prześladowany.
-
Andrzej
Niech lud markowy naciska urzędników przez wyborami choćby o poszerzenie godzin kursowania 805.
Z tego, co skromnie sam na własnej skórze mogłem odczuć, to występuje ścisk na kursach 718 wczesnym popołudniem, gdy 805 jeszcze nie jeździ i zaraz po tym jak przestaje kursować.
R1+R2
R3+R7
R8+R9
-
jacek
- Zbanowany
Tam to dobrym wyjściem z sytuacji było by zwiększenie częstotliwości 718,do 15/20/30, natomiast 805 skierować trasą toruńską do żerania fso.
-
Kleszczu
- Stoi... Sofista?
-
Kontakt:
jacek pisze: natomiast 805 skierować trasą toruńską do żerania fso.
W jakim celu
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
jacek
- Zbanowany
R-11 Kleszczowa pisze:jacek pisze: natomiast 805 skierować trasą toruńską do żerania fso.
W jakim celu
Oczywiście w celu polepszenia komunikacji,dla mieszkańców marek.
Ponoć narzekają na brak bezposredniego połączenia z tym rejonem.
Chodzi zasadniczo o zakorkowaną Radzyminską i śolidarności,a co przez to idzie długi dojazd do Bankowego.Część mieszkańców Marek twierdzi,że łatwiej i szybciej dostali by się poprzez trasęTorunską,poprzez węzeł przesiadkowy,Żerań Fso i dalej do pl.Wilsona.
-
Tm
Chodzi zasadniczo o zakorkowaną Radzyminską i śolidarności,a co przez to idzie długi dojazd do Bankowego.Część mieszkańców Marek twierdzi,że łatwiej i szybciej dostali by się poprzez trasęTorunską,poprzez węzeł przesiadkowy,Żerań Fso i dalej do pl.Wilsona.
i odbieramy im jakikolwiek wspólny przystanek do którego dałoby sie dojechac inną linią
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
-
jacek
- Zbanowany
Tm pisze:
i odbieramy im jakikolwiek wspólny przystanek do którego dałoby sie dojechac inną linią
Coś nie zatrybiłem?
-
Tm
jacek pisze:Coś nie zatrybiłem?
poza Markami linie te nie miałyby żadnego wspolnego przystanku, a chcąc nimi jechac z Warszawy trzebaby wybierać jedna, albo drugą
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
-
jacek
- Zbanowany
Tm pisze:jacek pisze:Coś nie zatrybiłem?
poza Markami linie te nie miałyby żadnego wspolnego przystanku, a chcąc nimi jechac z Warszawy trzebaby wybierać jedna, albo drugą
Dlatego częstotliwość kursowania 718 trzeba polepszyć,a 805 ewentualnie przemianować na 7xx.Wtedy kazda z nich miała by swoich pasażerów.