Przetargi na obsługę linii - 2010-2021
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Krzysiek_S
Ponieważ jest tam gmina Michałowice , pewnie gmina Raszyn tylko płaci.
W sumie Sokołów, Pęcice itp trochę pasażera by dały.
W sumie Sokołów, Pęcice itp trochę pasażera by dały.
Linię obsłuży Europa-Express City - http://www.ztm.waw.pl/download.php?z=5699&i=469&l=1&m=5
Jak kogoś to interesuje to na L23 jeździ Procity, na razie się marnuje, bo linia ma zerową frekwencją, ale trzymam kciuki i wierzę, że w następnych dniach się poprawi. 
Po południu zerowa, cały półkurs przejechałem sam, a na Łączniczek AK dojechała tylko jedna osoba, ze Stadionowej też ruszył pusty, może później kogoś po drodze zabrał. W każdym razie trzeba być cierpliwym, bo przez korki L23 w szczycie jeździ prawie 15 minut opóźnione.Teokryt pisze:Zerowa? chwilkę stałem obok przystanku to w środku autobusu było 6 osób
Przetarg na obsługę L20 i L22 - http://www.ztm.waw.pl/zamowieniapublicz ... &i=483&l=1
Nareszcie.
Szkoda, że jak pierwotnie planowano nie mają nic wspólnego z Wiązowną.
Ciekawe co przewoźnicy zaoferują i jacy się zgłoszą, bo muszą zabierać 45 osób, w tym 25 osób na miejscach siedzących? Procity, a tym bardziej busiki odpadają. Rejon dla Polonusa też to nie jest, który ma tego typu tabor. Może jakiś nowy gracz się pojawi na rynku linii lokalnych? 
MiniBus Karczew ?ashir pisze:Nareszcie.Szkoda, że jak pierwotnie planowano nie mają nic wspólnego z Wiązowną.
Ciekawe co przewoźnicy zaoferują i jacy się zgłoszą, bo muszą zabierać 45 osób, w tym 25 osób na miejscach siedzących? Procity, a tym bardziej busiki odpadają. Rejon dla Polonusa też to nie jest, który ma tego typu tabor. Może jakiś nowy gracz się pojawi na rynku linii lokalnych?
Wilga Bus? Świerk? 
Witamy Grodzia w Otwocku. 
Grodzio w wakacje już jeździł do Otwocka, tylko pełnowymiarowymi autobusami.Pawel_ pisze:Witamy Grodzia w Otwocku.
A teraz będzie jeździł czym? Taczkami?ashir pisze:Grodzio w wakacje już jeździł do Otwocka, tylko pełnowymiarowymi autobusami.
A jakie cuda techniki PKS wystawi to ja nie wiem, ale z pewnością nie Scanie. Tutaj ma zadanie utrudnione, bo przez ilość miejsc siedzących to raczej definitywnie wyklucza busiki, ProCity, Levendy, Soliny i Sancity niestety też. No na L-6 i L-7 czy też L13 miał łatwiej, bo mógł puszczać busiki: Sprintery czy też Volkswageny, które ciężko było zaliczyć do pełnowymiarowych autobusów. A co ty tak się czepiasz, nie wiesz jakim taborem są obsługiwane linie lokalne? Różnice między poszczególnymi z nich są naprawdę gigantyczne. Niskopodłogowy 12-metrowy Irisbus na L-2 nijak się ma jak Renault Master na L14. 
Spokojnie. PKS ma autobusy MAN po odbudowie zarejestrowane jako SAM i pewnie to one będą.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Ciekawe czy zrobią tak z Jelonami