Na Z-2 kursuje 7 przegubów z Kleszczowej, ale wtyczki chyba bez zmian jeżdżą?dzidek pisze:Kleszczowa wyśle 5 wtyczek na 401+504. Długo nie pojeżdżą bo później zostaną wykorzystane na Zetkę między Kołem a Nowym Bemowem.
Zmiany obsługowe - wrzesień 2014
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Mogę prosić o rozkład 122, 201, 320, 713, z-2 ?
- Załączniki
-
- 2445_1_do_siwz.pdf
- (216 KiB) Pobrany 190 razy
Na 320 to jest tylko 1 maraton na Solinę. 
Poproszę o rozkład 6, 8, 10, 18, 20, 23, 24, 26, 27, 122, Z-2 w formie tabelarycznej (z odległościami)
Z góry serdeczne dzięki
robgram@interia.eu
Z góry serdeczne dzięki
robgram@interia.eu
Czy to jest odpowiedni temat na tego typu prośby?
W pewnym stopniu dotyczą zmian wrześniowych.
Natomiast zastanawiałem się, w którym temacie napisać by nie naruszać jego estetyki.
Natomiast zastanawiałem się, w którym temacie napisać by nie naruszać jego estetyki.
Zmieniono decyzję i nadal jeżdżą. Za to ZTM pozamieniał obsługę 411 gdzie Kleszczowa wysyłała przeguby.ashir pisze:Na Z-2 kursuje 7 przegubów z Kleszczowej, ale wtyczki chyba bez zmian jeżdżą?dzidek pisze:Kleszczowa wyśle 5 wtyczek na 401+504. Długo nie pojeżdżą bo później zostaną wykorzystane na Zetkę między Kołem a Nowym Bemowem.
Wiem, wiem już się zorientowałem w sytuacji, ale z tego co słyszałem i tak długo już nie pojeżdżą. 
W niedzielę Z-5 obsłuży przegubami Kleszczowa (4 maratony) i Stalowa (3 maratony), a Z-6 przegubami Woronicza (2 maratony) i solówkami Ostrobramska (2 maratony).