SU IV
Moderator: JacekM
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Oni to będą produkować równolegle czy jak...?
Przód kanciasty jak meble za komuny.
Przód kanciasty jak meble za komuny.
Generalnie takie nadwozia są teraz modne - ostre, proste linie, mocno zarysowane nadkola i wąskie reflektory. Do mnie ten styl nieszczególnie przemawia, za bardzo tchnie dalekowschodnim duchem. Miejmy nadzieję, że dzięki innemu rozplanowaniu wnętrza uda się zmniejszyć wieżę...
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Ta generacja ma trafić do produkcji od początku 2015 roku, a pierwsze wozy mają zostać dostarczone w maju i czerwcu, także do tego czasu macie spokój.Autobus Czerwon pisze:Oni to będą produkować równolegle czy jak...?
IMHO, mi się podoba ten wóz, mimo kilku rażących detali to jednak jest w miarę okej.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Bardzo się zdziwiłem jak przeczytałem że to ma być bardzo tani pojazd na rynek wschodni. A te ciemne narożniki są już w ogóle nie do przeżycia.
Solbus, przy Solarisie wygląda tak normalnie, tak prosto, tak jak powinien wyglądać autobus. Może warto zrobić temat o całych targach, a nie tylko o SU?
Solbus, przy Solarisie wygląda tak normalnie, tak prosto, tak jak powinien wyglądać autobus. Może warto zrobić temat o całych targach, a nie tylko o SU?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Pardon, właśnie doczytałem że Solaris planuje oddzielny autobus na rynek wschodni, tj. pojazd niskobudżetowy. Na szybko czytałem i nie zrozumiałem całości 
Video z targów IAA Nutzfahrzeuge 2014 w Hanowerze:
http://tvn24bis.pl/informacje,187/lzejs ... 72365.html
http://tvn24bis.pl/informacje,187/lzejs ... 72365.html