SIP na przystankach
Chyba nie. Wydaje mi się że Jazzy skorzystają z rozwiązania swingowego.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ooo, to nie mają własnego innego oprogramowania do którego trzeba osobnej bazy danych do sipu nie kompatybilnej z niczym co było do tej pory? To chyba postęp. 

Ja widziałem ostatnio ZETa w... manieMichalJ pisze:Czy my naprawdę musimy wszystko przechodzić n razy? ZET w świngach, ZET w SIP-ie, pewnie będzie też ZET w dwukierunkach...
A nie ZEA? 
Kiedy pojawi się reszta tablic na Targowej i przy Dworcu Wileńskim?
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Kiedy już istniejące będą działać poprawnie. Dzisiaj na przykład niektóre kursy były dublowane. Znaczy: były wyświetlane zarówno faktyczne czasy, jak i rozkładowe, więc można było się na Narutowiczu dowiedzieć, że 9 będzie za 2 minuty, a poza tym 9 będzie za około 2 minuty. Albo, że 9 stoi na przystanku, a także, że 9 "około" stoi na przystanku.
Można się zastanawiać czy tymi tablicami to w ogóle ktoś się opiekuje od strony tego co się tam wyświetla.

A ja miałem wprost przeciwny przypadek... Na Kijowskiej SIP nie widział szóstki, która (wg rozkładu) o 5:03 powinna być na przystanku.Szeregowy_Równoległy pisze:Kiedy już istniejące będą działać poprawnie. Dzisiaj na przykład niektóre kursy były dublowane. Znaczy: były wyświetlane zarówno faktyczne czasy, jak i rozkładowe, więc można było się na Narutowiczu dowiedzieć, że 9 będzie za 2 minuty, a poza tym 9 będzie za około 2 minuty. Albo, że 9 stoi na przystanku, a także, że 9 "około" stoi na przystanku.
Tak apropo jak to w ogóle możliwe żeby przed 5 rano w DS złapać -3? Rozkład, światła czy jakiś nieogarnięty motorowy?
Na 6 złapać -3 o każdej porze to żaden wyczyn i nie raz motorowy cieszy się, że ma -3 a nie więcej. Ja kiedyś raz spróbowałem przejechać zgodnie z przepisami (światła, ograniczenia, krzyżaki itp.) całą trasę i na Ratuszową zajechałem -7.
- kulikowski
w niedzielę 2 XI ok. 16:30 nie działała tablica na przystanku Sowińskiego 01 (w kier. Centrum) - wyświetlany był komunikat "Tramwaje Warszawskie"
7 9 15 128 136 154 172 175 188 208 504 S-2 S-3 RL R8 N32 N38 N88
-
gfedorynski
Na których przystankach/zespołach na Bemowie jest zaplanowany SIP w ramach budowy na Powstańców?