Zesram się, a nie napiszę. Genialneashir pisze:Szukaj go na Marszałkowskiej.
Mapa komunikacji miejskiej
Naprawdę tego nie możesz znaleźć? Jakieś skomplikowane to nie jest. 
Przecież tak jeździ w godzinach kursowania linii cmentarnych.Wiliam pisze:O Boże Boże Bożenko, 107 na Marszałkowskiej!
Za to w innym miejscu na mapie go brakuje... i nie mówię tylko o północnym odcinku Marszałkowskiej.
Przepraszam, jak mogłem tego nie wiedziećashir pisze:Przecież tak jeździ w godzinach kursowania linii cmentarnych.Wiliam pisze:O Boże Boże Bożenko, 107 na Marszałkowskiej!

Gdzie niby?reserved pisze:Za to w innym miejscu na mapie go brakuje... i nie mówię tylko o północnym odcinku Marszałkowskiej.
Ależ nie musisz tego wiedzieć.Wiliam pisze:Przepraszam, jak mogłem tego nie wiedzieć
W prawym dolnym rogu. 
Może schematu nie chcieli zaburzać, czy co. Ale jak coś to nie o to mi chodziło. 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak już się czepiać, to po pierwsze: nie został narysowany skręt tego 107 w Królewską. Po drugie: co 107 robi potem, gdy już ruszy z tego przystanku?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
A rozwiązaniem mojej zagadki było to, że dla C27/C76 wcale tam nie jest przystanek dla wysiadających, tylko przelotowy, bo można jechać autobusem dalej do Centrum. 
Ciekawe masz życie, chłopie.
A nie narzekam. 
I tak z okazji budowy S8 w Jankach nikt już nie zaznacza właściwych pozycji przystanków. Bo i po co 

Zauważyłem na mapie brak przystanku Modzelewskiego przy którym staje N36 w kierunku Centrum