Nowe trasy tramwajowe
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeszcze brakuje asfaltu, a wytwórnie mają zimową przerwę technologiczną.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Pisało
, że asfalt już jest, tylko coś tam inne przeszkadza. Deszcz, śnieg, słońce czy cuś.
Jedna? Miało być 11, 28 i 6. Spośród 523 i E-2 tylko 523 się zatrzymuje i tylko na Dywizjonu 303. 171 i tak ma Dywizjonu. Pozostaje 184 i 112, których pasażerowie właśnie mieli się przesiąść do 11/28. Z Kazubów można podjechać przystanek albo po prostu podejść, 800 m na chwilę da się przeżyć.person pisze:Zamiast kilku linii autobusowych - jedna tramwajowa co '10 i - w wielu przypadkach - obowiązkowa przesiadka na "ostatnim kilometrze". Tak, to miałoby sens.KwZ pisze:Mając do wyboru autobusy czy tramwaje, ZTM wybiera autobusy. Czy ktoś ma jeszcze jakieś złudzenia?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
6 będzie tylko do Młocin.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Ok, w tej układance to i tak najmniej istotna linia.
523 już nie staje na Dywizjonu 303.KwZ pisze:Spośród 523 i E-2 tylko 523 się zatrzymuje i tylko na Dywizjonu 303.
A będą swingi co 10 minut? Pewnie nie, raczej 105-ki, więc myślę, że wielu pasażerów wybrałoby jednak autobus.KwZ pisze:Jedna? Miało być 11, 28 i 6. Spośród 523 i E-2 tylko 523 się zatrzymuje i tylko na Dywizjonu 303. 171 i tak ma Dywizjonu. Pozostaje 184 i 112, których pasażerowie właśnie mieli się przesiąść do 11/28. Z Kazubów można podjechać przystanek albo po prostu podejść, 800 m na chwilę da się przeżyć.person pisze: Zamiast kilku linii autobusowych - jedna tramwajowa co '10 i - w wielu przypadkach - obowiązkowa przesiadka na "ostatnim kilometrze". Tak, to miałoby sens.
Dla większości pasażerów znaczenie ma nie typ taboru a to co jedzie pierwsze. Wystarczy popatrzeć na Grochowskiej, solówka na 6 pęka w szwach a za nią pusty Swing na 3.
6 tylko do Młocin, a 28 już ogłoszono, że nie ruszy na Górczewską od razu, bo nie będzie odpalony skręt przy ratuszu. Zatem jedna jedenastka.KwZ pisze: Jedna? Miało być 11, 28 i 6.
Nie da się wykluczyć, że 11 ruszy jednak razem ze zmianą trasy 28.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ja jedynie mówię o tym, co by było, gdyby teraz odpalono.
Całe szczęście na Białołęce asfalt się znalazł i na Dzierzgońską i na Skarbka z Gór i na tymczasową pętlę ZAUŁEK.Bastian pisze:Jeszcze brakuje asfaltu, a wytwórnie mają zimową przerwę technologiczną.
Polityka złym doradcą w pracy!
A dlaczego ma tego skrętu nie być? Przecież (podobno) część tramwajowa jest już gotowa?6 tylko do Młocin, a 28 już ogłoszono, że nie ruszy na Górczewską od razu, bo nie będzie odpalony skręt przy ratuszu. Zatem jedna jedenastka.
IR nie pozwala z uwagi na kolizję z kołówką przy tymczasowej organizacji ruchu.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I w sumie trudno mu się dziwić - jest to relacja kolizyjna z dokładnie wszystkim na skrzyżowaniu. Druga, bo podstawowa tramwajowa ma tak samo.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.