Wiaty przystankowe
Moderator: Wiliam
Wymontowano wiatę z przystanku tramwajowego Namysłowska w kierunku Bródna. Idzie nowe?
Berezyńska, Park Skaryszewski (dziś robią tramwajową w stronę wiatraka), Rondo Waszyngtona. Wszędzie już są, a jak ich nie ma to zaraz pewnie będą. A funkcjonalność mają chujową bo są dziurawe jak sito... Dziękuję, wolę adpol i eŁki. Daj Boże, żeby adpol pod UD Praga Płd. się utrzymał jak najdłużej, bo już nie jeden raz mnie zbawił gdy o 5:20 wychodzę do roboty, a tu deszcz, śnieg, itp.Os0 pisze:Na Kinowej w stronę Ronda Waszyngtona zamontowano dwie nowe wiaty.
Ktoś chyba wyszedł z założenia, że komunikacja jest na tyle częsta, że się na nią nie czeka - a wiaty są dla ozdoby.
ŁK
Bardziej służą za stojaki na reklamy.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Jak dla mnie to takie oparcie nawet może być wygodniejsze niż Bardzo Nisko Położona Ławka Typowa Dla Nowych Wiat. Tylko szkoda, że mieści maksymalnie 2 osoby.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
W węższych wiatach i tak jest pełnowymiarowa reklama
.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Proponuję posunąć się o krok dalej. Zlikwidować siedzenia w autobusach. Zlikwidujemy problem bezdomnych raz na zawsze. Coraz bardziej chore w mojej opinii ZTM ma pomysły.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Nieprawda, jak ostatnio jechałem N36 to taki żulek spał na podłodze. Jak wsiadałem jechał na tyle, jak wysiadałem był już pod szoferką.Proponuję posunąć się o krok dalej. Zlikwidować siedzenia w autobusach. Zlikwidujemy problem bezdomnych raz na zawsze.
Sa chyba juz środki transportu z bardzo ograniczona liczba miejsc siedzących. Przecież i teraz na te stokilkadziesiat osob i tak siedzi 30.
ŁK
Ja bym zlikwidował, ale trochę inaczej...reserved pisze:Zlikwidujemy problem bezdomnych raz na zawsze.
Czy Stacja Krwiodawstwa 03 też dostanie wiatę?
http://www.siskom.waw.pl/przestrzen-przystanki.htmpasażer pisze:Czy Stacja Krwiodawstwa 03 też dostanie wiatę?
^ ^
Dzięki!
ad. mapki: Rejtana 01/02 - wiaty konkursowe.
Jedyne w Wesołej. Dlaczego tam? Jakaś większa przebudowa?
pozdrawiam, tomek
Dzięki!
ad. mapki: Rejtana 01/02 - wiaty konkursowe.
Jedyne w Wesołej. Dlaczego tam? Jakaś większa przebudowa?
pozdrawiam, tomek