Z kumulacją na RogalińskiejSzeregowy_Równoległy pisze:Przypomniało mi się, więc zadam pytanie zapewne idiotyczne, na które jest prosta odpowiedź, tylko ja jej nie znam: czemu 9 zjeżdżająca z Gocławka na R-1 nie jedzie jako 24? Pasażerstwo jest poważnie zdziwione, jak się skręca na Zawiszy, a tak odpadłby element zaskoczenia na tym odcinku. Nastąpiłoby przesunięcie zdziwienia pod Pedet.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Rozkłady tramwajowe - sezon 2013/2014/2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dokładniej mówiąc to Wola wystawi wagon typu 105N: #1000, Mokotów wagon typu K: #403 i typu N: #607, a Żoliborz tramwaj typu 102N: #5 i typu 13N: #821+818.Domas pisze:Na B w sobotę pojawi się 5 brygad - 1 z "Woli", 2 i 3 z "Mokotowa" oraz 4 i 5 z "Żoliborza"
Jaki to ma związek z rozkładem? Żaden, przestań robić bałagan.ashir pisze:Dokładnie mówiąc to Wola wystawi wagon typu 105N: #1000, Mokotów wagon typu K: #403 i typu N: #607, a Żoliborz tramwaj typu 102N: #5 i typu 13N: #821+818.Ten pierwszy to nawet dzisiaj jeździł po mieście i to nawet w tych rejonach, może testował już tę trasę.
Pisałeś o tym tutaj to się doczepiłem. Z pewnością jest to lepszy do tego dział niż Układ Komunikacyjny. 
No i? Tutaj rozmawia się o rozkładach i obsłudze podzielonej pomiędzy zajezdnie, ewentualnie o typach taboru wysyłanych na dane brygady, a nie o tym, że domniemasz, że jakieś wagony się pojawią na mieście jutro...ashir pisze:Pisałeś o tym tutaj to się doczepiłem. Z pewnością jest to lepszy do tego dział niż Układ Komunikacyjny.
Nie domniemam, wystarczy czytać to co pisze ich właściciel. 
Nie zmienia to faktu, że dalej nie jest to temat do dyskusji na temat tego, jakiego wagony wyjadą. EOT.
Dlatego moderator zawsze zgodnie z swoją wolą może przenieść wybrane posty do innego tematu. 
Oraz nagrodzić autora zgodnie z regulaminem 
Jeszcze tylko zauważę, ze zmienił się rozkład 33 - skrócono postoje w międzyszczycie na Młocinach, tak mi się przynajmniej wydaje.
Prawda to.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
To jak już dbamy o szczegóły, to dla BWL 41 zlikwidowano jednominutowy postój na Radosława.
Jaka jest dokładna trasa dojazdu/zjazdu na linii 11 z zajezdni R-2
Jak 6 z tego co pisano. Czyli bez żadnego punktu styku z trasą podstawową.
Ciekawe są jakieś specjalne tablice na 11 dla takich kursów?